تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هندوانه گرفتار موج گرانی شد

توت فرنگی داخلی، گران‌تر از موز وارداتی!

در حالی که قیمت هندوانه به شدت گران شده و هر روز در دولت سیزدهم بالاتر می‌رود، نرخ توت فرنگی داخلی از موز وارداتی گران‌تر شده است!

کد خبر: ۱۵۰۱۴۹
۱۰:۱۲ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۲

توت فرنگی داخلی، گران‌تر از موز وارداتی!

دیدارنیوز: اتحادیه میوه و تره بار جدیدترین قیمت‌های عمده میوه را منتشر کرد.

بر اساس این نرخنامه قیمت هندوانه در این هفته نیز افزایش یافته و در این نرخنامه توت فرنگی کرج با قیمت هر کیلوگرم ۱۲۰ هزار تومان گران‌ترین میوه بازار است.

در هفته گذشته قیمت عمده هر کیلوگرم هندوانه در میادین نسبت به هفته قبل از آن با افزایش ۲ هزار تومانی در کف قیمت و ۴ هزار تومانی در سقف قیمت به ۵ تا ۱۲ هزار تومان رسید. طبق آخرین نرخنامه اتحادیه میوه و تره بار افزایش قیمت این محصول پرطرفدار فصل گرم، این هفته نیز ادامه داشته و در سقف قیمت به هر کیلوگرم ۱۳ هزار تومان رسیده است.

اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران، از دلایل افزایش قیمت هندوانه را استقبال مردم از این میوه فصل گرم عنوان کرد. وی همچنین بالا رفتن حجم صادرات را نیز در افزایش قیمت هندوانه مؤثر دانست.

میوه‌های داخلی گران از وارداتی‌ها

در سایر میوه‌ها، قیمت عمده هر کیلوگرم توت فرنگی گرگان در میادین میوه و تره بار نسبت به هفته گذشته با افزایش ۱۰ هزار تومان در سقف قیمت به ۴۰ تا ۱۰۰ هزار تومان و هر کیلوگرم توت فرنگی کرج با افزایش ۱۰ هزار تومان در سقف قیمت به ۷۰ تا ۱۲۰ هزار تومان رسیده است. این هفته عرضه توت فرنگی سنندج نیز در میادین با قیمت هر کیلوگرم ۴۰ تا ۷۰هزار تومان آغاز شده است.

هر کیلوگرم طالبی نیز در میادین نسبت به هفته گذشته با کاهش قیمت ۸ هزار تومان در کف قیمت و ۲ هزار تومانی در سقف قیمت ۷ تا ۲۳ هزار تومان، هر کیلوگرم لیمو شیرین بدون تغییر قیمت ۲۰ تا ۴۷ هزار تومان، هر کیلوگرم نارنج بدون تغییر قیمت ۸ تا ۱۸ هزار تومان، کیلوگرم گوجه سبز بدون تغییر قیمت ۲۵ تا ۷۰ هزار تومان، هر کیلوگرم سیب لبنانی زرد بدون تغییر ۲۵ تا ۵۵ هزار تومان، هر کیلوگرم سیب لبنانی قرمز با افزایش قیمت ۵ هزار تومان در سقف قیمت ۲۵ هزار تا ۵۰ هزار تومان، هر کیلوگرم پرتقال تامسون شمال با کاهش قیمت ۵ هزار تومان در سقف قیمت ۱۵ تا ۳۰ هزار تومان، هر کیلوگرم پرتقال رسمی شمال بدون تغییر ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان، هر کیلوگرم کیوی بدون تغییر قیمت ۲۵ تا ۶۰ هزار تومان، هر کیلوگرم خیار گلخانه‌ای با افزایش ۵ هزار تومانی در سقف قیمت ۱۲ تا ۲۳ هزار تومان، هر کیلوگرم خیار مینی اصفهان بدون تغییر قیمت ۱۰ تا ۱۶ هزار تومان و هر کیلوگرم ملون بدون تغییر قیمت ۷ تا ۱۵ هزار تومان عرضه می‌شوند.

در نرخنامه جدید اتحادیه میوه و تره بار، قیمت عمده هر کیلوگرم موز اکوادور با افزایش یک هزارتومانی در سقف قیمت نسبت به هفته گذشته به ۶۵ تا ۷۳ هزار تومان و هر کیلوگرم موز هندی با افزایش ۳ هزار تومانی در سقف قیمت به ۵۵ تا ۶۵ هزار تومان رسیده است.

مطلب مرتبط:

موز درجه یک؛ ۱۲۰ هزار تومان/ هلو؛ ۹۹.۹۰۰ تومان

همچنین قیمت عمده هر کیلوگرم توت سفید با کاهش ۵ هزار تومان در سقف قیمت ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان، هر کیلوگرم توت سیاه بدون تغییر قیمت ۴۵ تا ۶۰ هزار تومان و هر کیلوگرم زردآلو با کاهش ۱۰ هزار تومانی در کف قیمت و افزایش ۵ هزار تومان در سقف قیمت ۴۰ تا ۱۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

گفتنی است، مراکز عرضه در سطح شهر مجاز به افزودن سود تا ۳۵ درصد به قیمت‌های عمده، مطابق با فاکتور هستند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی