تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

در جستجوی سرمربی؛ گزینه قلعه‌نویی برای تیم «امید» کیست؟

در حالی که کشمکش برای انتخاب سرمربی تیم ملی امید فوتبال ایران ادامه دارد، امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی از مجتبی حسینی سرمربی فعلی تیم پیکان حمایت کرده، در حالی که حبیب کاشانی به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک و مدیر تیم امید، نام افشین قطبی را روی میز گذاشته است.

کد خبر: ۱۴۹۴۰۴
۱۸:۴۳ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲

در جستجوی سرمربی؛ گزینه قلعه‌نویی برای تیم «امید» کیست؟

دیدارنیوز: امیر قلعه نویی در جلسه انتخاب سرمربی تیم امید تنها از یک گزینه دفاع کرد؛ مجتبی حسینی که هدایت تیم پیکان را برعهده دارد.

به تازگی نشست برای انتخاب سرمربی تیم امید در کمپ تیم‌های ملی برگزار شد، اما بدون نتیجه مشخص به پایان رسید، به این خاطر که حبیب کاشانی به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک و مدیر تیم امید نام افشین قطبی را به میان آورد که با مخالفت نبی و دیگر فدراسیونی‌ها مواجه شد.

حبیب کاشانی ابتدا در تلاش برای حضور محمد ربیعی بود که سرمربی تیم مس رفسنجان به وی گفت دوست دارد در فوتبال باشگاهی به کار خود ادامه دهد و این چنین بود که نام افشین قطبی را برای هدایت تیم ملی مطرح کرد.

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی که در قطر بسر می‌برد به صورت اسکایپی در نشست حاضر شد و از نامزدی مجتبی حسینی سرمربی تیم پیکان دفاع کرد و خواستار امضای قرارداد با او به عنوان سرمربی تیم امید شد. قلعه نویی گفت در این لیست جای نام چند مربی خالی است که یکی از آن‌ها مجتبی حسینی است.

باید منتظر ماند و دید که در نهایت کدام مربی به سمت سرمربیگری تیم امید برگزیده می‌شود. البته تاخیر انتخاب سرمربی تیم امید همیشه در فوتبال ایران سابقه داشته است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها