تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
ابراهیم رئیسی اعلام کرد

سوریه ایستادگی کرد و پیروز شد

ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور عصر امروز چهارشنبه، در جریان سفر به دمشق با بیان اینکه سوریه ۱۲ سال ایستادگی کرد و پیروز شد، گفت: امروز اسرائیل از هر زمانی شکست‌پذیرتر است.

کد خبر: ۱۴۹۰۷۹
۲۱:۰۵ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

سوریه ایستادگی کرد و پیروز شد

دیدارنیوز: رئیس جمهور گفت: ۱۲ سال از جنایات هولناک آمریکایی‌ها، اسرائیل و دست‌پرورده‌های آنان گروه‌های تکفیری و داعشی می‌گذرد، اما امروز سوریه مقاوم و سرافراز ایستاده است. ننگ ابدی برای دشمنان اسلام و هم‌چنین عزت و افتخار برای مجاهدان راه خدا باقی ماند.

سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور عصر امروز در جریان سفر به سوریه بعد از دیدار با خانواده‌های شهیدان مدافع حرم طی سخنرانی در حرم حضرت زینب (س) ضمن درود بر امام حسین (ع) و شهدا اظهار داشت: سلام بر شهدای اسلام و شهدای سوریه، لبنان، ایران، عراق و کسانی که به‌نام ثارالله (ع) به شهادت رسیده و برای اعتلای کلمه حق و ابطال باطل، خون‌شان بر زمین ریخت؛ سلام بر همه ایثارگران و جانبازان که با همه وجود مقابل مستکبران ایستادند.

وی افزود: سلام بر مجاهدان راه خدا که با ایستادگی از عزت اسلامی دفاع کردند و با شعار «هیهات من الذله» برای امت اسلامی عزت آفریدند. سلام بر مجاهدان راه خدا در حزب الله لبنان، حزب الله سوریه، حزب الله عراق و حزب الله یمن و همه کسانی که به‌نام حزب خدا مقابل ظلم و استکبار ایستادگی می‌کنند. بر تمام مادران و خانواده‌های شهدا درود می‌فرستادیم که همه سختی‌ها را به جان خریدند.

۱۲ سال ظلم و فتنه کردند، ولی امروز سوریه مقاوم ایستاده است

رئیس‌جمهور هم‌چنین عنوان کرد: ۱۲ سال ظلم، توطئه و فتنه کردند و پول‌های حرام را به داعشی‌ها و گروه‌های تکفیری خوراندند و رسانه‌های امپراطوری رسانه‌ای در جهت جنگ روانی فعال بودند و کشتار کرده و جراحت وارد کردند و خانه‌ها را ویران و کودکان را کشته و زنان را بی‌خانمان کردند. ۱۲ سال از جنایات هولناک آمریکایی‌ها، اسرائیل و دست‌پرورده‌های آنان یعنی گروه‌های تکفیری و داعشی می‌گذرد، اما امروز سوریه مقاوم و سرافراز ایستاده است. ننگ ابدی برای دشمنان اسلام و هم‌چنین عزت و افتخار برای مجاهدان راه خدا باقی ماند.

رئیسی تصریح کرد: اینجا حریم دفاع از حرم زینب کبری (س) و حضرت رقیه (س) و ایستادگی مقابل دشمنان خداست.

وی اظهار داشت: روزی که گروه‌های تکفیری آغاز شد، سوریه و عراق مورد حمله تکفیری‌ها قرار گرفت و برخی جریان را خوب نشناخت و موضع‌گیری درستی نداشتند، اما مقتدای بصیرت‌آفرین ما امام خامنه‌ای شرایط را خوب شناخت و فرمود جنس این حرکت جنس آمریکایی و صهیونیستی است. ولو اینکه به‌ظاهر اسم خود را مسلمان بگذارند، اما این‌همه جنایت هولناک به دست مسلمان امکان ندارد و معلوم است این جنایت صهیونیست‌ها و دشمنان خداست. این تحلیل درست بود و ایشان در جهان اسلام مقابل تکفیری‌ها انسجام ایجاد کرد.

رئیس‌جمهور گفت: بنده از طرف دولت و ملت ایران صمیمانه از دولت و ملت سوریه به‌خاطر ایستادگی، مقاومت و امتیاز بزرگ پیروزی در این عرصه قدردانی می‌کنم. حقیقتا آقای دکتر بشار اسد، دولت و ملت سوریه با بصیرت مقابل این فتنه ایستادگی کردند و باید این مقاومت ۱۲ ساله مورد تقدیر و تحسین قرار گیرد.

امروز اسرائیل از هر زمانی شکست‌پذیرتر است

رئیسی عنوان کرد: مقاومت مردم فلسطین مقابل اسرائیل، مقاومت مردان و زنان خدایی در منطقه شرایط را به نفع جبهه مقاومت و علیه اسرائیل رقم زده است. فلسطین مقاوم در انتفاضه‌ها و ایستادگی مقابل اسرائیل آن‌چنان شرایط را تغییر داد و حزب الله لبنان در جنگ ۳۳ روزه، مقلومت ۲۲ روزه‌ی غزه، مقاومت ۸ روزه و ۲ روزه کار را به‌جایی رساندند که امروز اسرائیل از همه زمان‌ها شکست‌پذیرتر و آسیب‌پذیر است و حزب الله مجاهدان راه خدا از هر زمانی قوی‌تر حاضر شده‌اند.

وی اضافه کرد: امروز ابتکار عمل به‌دست مجاهدان راه خدا، میدان‌داران فلسطینی و کسانی که برای آزادی قدس تلاش می‌کنند است و امروز ابتکار عمل در دست شما مردم مقاوم است و اسرائیل بسیار آسیب‌پذیرتر است.

رئیس‌جمهور بیان کرد: امیرالمومنین (ع) در وصیت‌نامه‌شان می‌فرمایند «دشمنِ ظالم باشید و به مظلوم کمک کنید»؛ سیاست جمهوری اسلامی ایران حمایت از مظلومان بوده و هست و خواهد بود. ما کنار مردم مظلوم فلسطین بوده و هستیم و کنار مقاومت در لبنان، سوریه و همه‌جای عالم خواهیم بود و بنای ما در جمهوری اسلامی ایران حمایت از مقاومت است و بر این سیاست تأکید داریم.

ارتباط ایران و سوریه گسستنی نیست

رئیسی تصریح کرد: سوریه ۱۲ سال ایستادگی کرد و پیروز شد و ما امروز در کنار هم جشن پیروزی را در حرم حضرت زینب کبری (س) برگزار می‌کنیم و خداوند را بر این پیروزی شاکریم. سوریه به‌دست شما مردمان مقاوم آن ساخته خواهد شد و خرابی‌ها به بنا‌های ماندگار تبدیل می‌شود؛ همچنانی ایران در دوران سخت کنار شما بود، در دوران بازسازی نیز کنار شما خواهد بود.

وی افزود: ارتباط ایران و سوریه، یک ارتباطِ سیاسی و دیپلماسیِ معمولیِ بین دو کشور نیست بلکه ارتباط قلبی بین دو ملت، ارتباط راهبردی بین دو دولت و ارتباط عمیقی بین ماست و هرگز و این اخوت و برادری گسستنی نیست و نخواهد بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر