تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

انتقاد نماینده مجلس از دولت سیزدهم؛ در سفرهای استانی قول می‌دهید و کاری نمی‌کنید!

کاظم دلخوش اباتری، نماینده صومعه سرا در مجلس با انتقاد از افزایش قیمت نهاده‌های کشاورزی و هزینه کشت برنج و مشکلات کشاورزان گفت: دولت که در سفر‌های استانی قول‌های متعددی می‌دهد، در این بخش برای استان‌های شمالی کاری نکرده است و به چه دلیل بیش از ۲ برابر واردات برنج انجام شده و مشکل کشاورزان با این هزینه‌های کمرشکن رو به افزایش است.

کد خبر: ۱۴۸۹۷۱
۱۰:۰۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲

نماینده مجلس: دولت سیزدهم به قول‌های خود در سفر‌های استانی عمل کند

دیدارنیوز: نماینده مردم صومعه سرا در مجلس با اشاره به مشکلات کشاورزان برنجکار گفت: قیمت آب کشاورزی ۳ برابر شده و نهاده‌ها نیز ۳ برابر شده است و برنج کشاورزان بدون خریدار مانده است و دولت که در سفر‌های استانی قول‌های متعددی می‌دهد، در این بخش برای استان‌های شمالی کاری نکرده است.

سید کاظم دلخوش اباتری در نشست علنی امروز (سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکری با انتقاد از افزایش قیمت نهاده‌های کشاورزی و هزینه کشت برنج و مشکلات کشاورزان استان‌های شمالی کشور گفت: فصل کشت برنج است و این محصول برای کشور استراتژیک است و امروز در شرایطی کار کشاورزان آغاز شده که آن‌ها نگران آب کشاورزی خود هستند.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس یازدهم ادامه داد: قیمت آب کشاورزی ۳ برابر شده و نهاده‌ها نیز ۳ برابر شده است و برنج کشاورزان بدون خریدار مانده است و دولت که در سفر‌های استانی قول‌های متعددی می‌دهد، در این بخش برای استان‌های شمالی کاری نکرده است و به چه دلیل بیش از ۲ برابر واردات برنج انجام شده است و مشکل کشاورزان با این هزینه‌های کمرشکن رو به افزایش است.

وی تصریح کرد: همه نمایندگان گیلان و استان‌های شمالی نگران هستند و دیگر استان‌هایی که در آن‌ها برنج کشت می‌شود دچار مشکل هستند و اگر برنامه ریزی نشود، این محصول استراتژیک نابود خواهد شد. از رئیس مجلس می‌خواهم اقدامات انجام شده را به صورت علنی اعلام کرده و تیم تشکیل شده را مامور پیگیری موضوع کند.

به نقل از خانه ملت، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر گفت: مشکلات کشاورزان به ویژه در زمینه برنج از موضوعاتی است که در کشور وجود دارد و ما به صورت جدی آن را پیگیری می‌کنیم و این پیگیری‌ها ادامه خواهد داشت.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر