تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

تکذیب آزادی «اسدالله اسدی»/ دادگستری بلژیک: حکومت ایران در حال بازی است!

فینسان فان کیکنبارنه، سخنگوی وزارت دادگستری بلژیک با رد اظهارات مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضائیه ایران درباره مبادله اسدالله اسدی دیپلمات سابق ایران با یک زندانی بلژیکی، گفت: «این پیامی غلط از سوی حکومتی سرکش است که در زمینه ادعا‌های غلط تخصص دارد. آن‌ها این کار را انجام می‌دهند تا هموطنی بی‌گناه و خانواده‌اش را بازی دهند و ذهنشان را مشوش کنند.»

کد خبر: ۱۴۸۶۷۷
۲۱:۲۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲

بلژیک

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت دادگستری بلژیک روز چهارشنبه در سخنانی متناقض با اظهارات سخنگوی قوه قضائیه ایران گفت که اسدالله اسدی، دیپلمات پیشین ایرانی قرار نیست به زودی در جریان مبادله زندانی‌ها آزاد شود.

دادگاه قانون اساسی بلژیک ماه مارس معاهده مبادله زندانیان با ایران را که می‌تواند منجر به آزادی اسدالله اسدی شود تائید کرد. مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضائیه ایران روز چهارشنبه گفت که بلژیک درخواست آزادی اولیویه ونده کاستیل، شهروند زندانی خود در ایران را ارائه کرده و تهران نیز درخواست کرده است که اسدالله اسدی آزاد شود.

مسعود ستایشی افزوده بود که مبادله این دو زندانی با یکدیگر پس از طی مراحل «تشریفاتی» صورت خواهد گرفت.

مطلب مرتبط:

ستایشی: موافقت نامه انتقال زندانیان ایران و بلژیک نهایی شده است

با این حال فینسان فان کیکنبارنه، سخنگوی وزارت دادگستری بلژیک در واکنش به این اظهارات گفت: «این پیامی غلط از سوی حکومتی سرکش است که در زمینه ادعا‌های غلط تخصص دارد.»

وی افزود: «آن‌ها این کار را انجام می‌دهند تا هموطنی بی‌گناه و خانواده‌اش را بازی دهند و ذهنشان را مشوش کنند.»

فینسان فان کیکنبارنه همچنین مبادله اسدالله اسدی با یک شهروند بلژیکی دیگر در ایران را رد کرد. بروکسل هفته پیش درخواست استرداد اولیویه ونده کاستیل را طبق معاهده مبادله زندانیان با ایران ارائه کرد.

اسدالله اسدی به جرم تلاش برای بمبگذاری در گردهمایی سازمان مجاهدین خلق در فرانسه به ۲۰ سال زندان محکوم شده است.

مقام‌های ایران اولیویه ونده کاستیل، امدادگر بلژیکی را ماه فوریه سال ۲۰۲۲ بازداشت کردند. قوه قضائیه ایران او را به ۴۰ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم کرده است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر