تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...

نماینده مجلس: کوتاهی‌ وزارت نیرو در حق زاینده رود عمیق است

حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو هیات رئیسه مجلس و عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان با اشاره به اینکه کوتاهی‌های وزارت نیرو در حق زاینده رود عمیق است، گفت: سیراب شدن زاینده رود حدود ۲ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد، اما در حال حاضر حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب برای احیای آن حقابه تعلق گرفته است که همیشگی نیست.

کد خبر: ۱۴۸۴۶۳
۲۱:۱۷ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲

نماینده مجلس: کوتاهی‌های وزارت نیرو در حق زاینده رود عمیق است

دیدارنیوز: عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم توانایی مسئولان اجرایی در بهره گیری از ظرفیت سیلاب‌ها، گفت: سیراب شدن زاینده رود حدود ۲میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد، اما در حال حاضر حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب برای احیای آن حقابه تعلق گرفته است که همیشگی نیست.

حسینعلی حاجی دلیگانی، در مورد جاری شدن آب به زاینده رود و دائمی بودن آن، گفت: آب جاری شده برای جان گرفتن زاینده رود به اندازه کافی نیست، سیراب شدن زاینده رود حدود ۲میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد، اما در حال حاضر حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب برای احیای آن حقابه تعلق گرفته است که همیشگی نیست.

کوتاهی‌های وزارت نیرو در حق زاینده رود عمیق است

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کوتاهی‌های وزارت نیرو، افزود: وزارت نیرو وظایفی در راستای پمپاژ آب داشته است که متاسفانه انجام نداده و حقابه مورد نیاز این رودخانه تاکنون تامین نشده است، در حال حاضر هم این آب به صورت موقتی به زاینده رود رها شده است.

ناعدالتی در پرداخت حقابه کشاورزان نمایان است

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به ناعدالتی در پرداخت حقابه مورد نیاز کشاورزان، یادآور شد: نه تنها زاینده رود به حقابه مورد نیاز خود نرسیده، بلکه در حق کشاورزان نیز اجحاف شده است. در حدود ۳۰ سال گذشته کشاورزان به میزان ۸۰ میلیون مترمکعب آب خریداری کرده بودند که متاسفانه تاکنون ۲ میلیون مترمکعب هم دریافت نکرده‌اند و در این عرصه شرایط ناخوشایندی را شاهد هستیم.

عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان، تاکید کرد: سیلاب‌ها و بارندگی‌های اخیر راهی برای احیای زاینده رود و سایر دریاچه‌ها و تالاب‌های خشک کشور است، اما همت مسئولان را می‌طلبد که متاسفانه این همت را تاکنون مشاهده نکرده‌ایم، مسئولان و متولیان امر در تمام وزارتخانه‌ها و سازمان‌های اخیر باید از ظرفیت باران و نزولات آسمانی حداکثر استفاده را بکنند، اما استفاده لازم و کافی نمی‌شود و شاهد تبخیر و یا سرازیر شدن آن‌ها به آب‌های آزاد هستیم.

به نقل از خانه ملت، حاجی دلیگانی خشکی زاینده رود و عدم توانایی بهره گیری از ظرفیت‌های آبی کشور را عامل فرونشست در اصفهان دانست و خاطر نشان کرد: بی توجهی‌های متعدد به خشکی زاینده رود در کنار ناتوانی در بهره گیری بارندگی‌ها، سناریوی فرونشست را برای اصفهان تعریف کرده است که متاسفانه اصفهان را جزو یکی از استان‌های رتبه دار فرونشست زمین قرار داده است.

ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها