تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.

در کدام کشورها عید فطر اعلام شد؟

برخی از کشور‌های اسلامی به علت عدم ثبوت رویت هلال ماه شوال اعلام کردند که اولین روز عید فطر روز شنبه فردا ۲۲ آوریل است.

کد خبر: ۱۴۸۳۵۵
۱۰:۵۲ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

در کدام کشورها عید فطر اعلام شد؟

دیدارنیوز: عید فطر در برخی از کشور‌های امروز جمعه اعلام شده و در برخی دیگر فردا شنبه ۲۲ آوریل عید است.

به گزارش شهاب نیوز، سلطان نشین عمان، ایران، پاکستان، اندونزی، مالزی، مغرب، برونئی اعلام کردند که شنبه عید فطر است، زیرا هلال ماه در عصر پنجشنبه رویت نشد.

در استرالیا، تایلند، سنگاپور و ژاپن هم طرف‌هایی که نماینده مسلمین هستند فردا را روز عید فطر اعلام کردند.

اما در عربستان، فلسطین، قطر، اردن، یمن، کویت، سوریه، لبنان، امارات، بحرین، مصر الجزایر، تونس، سودان و ترکیه اعلام شد که رویت هلال شوال ۱۴۴۴ هجری قمری ثابت شده است و امروز جمعه عید است.

در عراق دفتر آیت الله سیستانی در عراق شنبه را عید سعید فطر اعلام کرد.

بر این اساس امروز نیز همچنان ماه مبارک رمضان است و شنبه نخستین روز از ماه شوال و عید سعید فطر خواهد بود.

این درحالی است که دیوان وقف اهل سنت عراق، مجمع فقهی و دارالافتای عراق و اوقاف اقلیم کردستان جمعه را روز نخست عید فطر اعلام کردند.

ماه رمضان پنج شنبه ۲۳ مارس گذشته در ۲۷ کشور عربی و اسلامی از جمله ترکیه، عربستان، ایران، مصر، فلسطین، فرانسه و اتریش و قاره استرالیا آغاز شده بود.

تبریک عید فطر از سوی حماس و جهاد اسلامی

جنبش مقاومت اسلامی حماس طی بیانیه‌ای عید سعید فطر را به ملت فلسطین و امت اسلامی و عربی تبریک گفت.

این جنبش عنوان کرد که امیدواریم ایام عید سعید فطر مایه شادی، سرور، همبستگی و مهربانی و تجدید بیعت و وفاداری به مسجد الاقصی باشد و موجب وحدت و الفت هرچه بیشتر شده و شاهد تحقق خواسته‌های ملت در رابطه با آزادسازی سرزمین خویش و بازگشت به آن باشیم.

حماس این عید مبارک را به عموم ملت فلسطین به ویژه نمازگزاران و اعتکاف کنندگان در مسجد الاقصی، دلاورمردان مقاومت و اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل تبریک و تهنیت گفت.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم عید فطر را تبریک گفت.

در بیانیه جهاد اسلامی فلسطین آمده است: ما این عید را به مبارزان سرایا القدس همه بازو‌ها و کتائب و گروه‌های مقاومت تبریک عرض می‌کنیم و از خداوند می‌خواهیم جهاد آن‌ها را مقبول و شهیدان را قرین رحمت کند و لباس عافیت به تن مجروحان کند.

جهاد اسلامی این عید را به خانواده شهیدان و اسیران و خانواده‌های آن‌ها و محافظان مسجدالاقصی تبریک گفت و اعلام کرد: از خداوند می‌خواهیم که ما را بر دشمنانمان یپروز گرداند و مبارزان ما را ثابت قدم کند. همچنین این عید را به برادر مبارز خضر عدنان که به اعتصاب غذای خود ادامه داده و اشغالگران را به چالش می‌کشاند هم تبریک می‌گوییم.

گردان‌های قدس شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین هم ضمن تبریک عید فطر به امت اسلامی اعلام کرد: خداوند سرزمین ما و مقدسات ما را از لوث صهیونیست‌های غاصب برهاند.

نمازعید فطر ۱۲۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی

هزاران فلسطینی امروز جمعه نماز عید فطر را در مسجد مبارک الاقصی واقع در شهر بیت المقدس اقامه کردند.

نزدیک به ۱۲۰ هزار فلسطینی از نخستین ساعات بامداد امروز جمعه به منظور اقامه نماز عید فطر خود را به مسجد مبارک الاقصی رساندند.

نمازگزاران فلسطینی به رغم تدابیر شدید امنیتی ارتش رژیم صهیونیستی به نشانه تاکید بر پایبندی خود به هویت اسلامی مسجدالاقصی و آمادگی برای حراست از این مکان مقدس جای جای این مسجد را پر کردند.

پس از پایان نماز عید فطر جوانان فلسطینی اقدام به توزیع شیرینی و خرما در میان نمازگزاران فلسطینی کردند.

پیام پادشاه عربستان به مناسبت عید فطر

«سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سعودی گفت: امیدواریم که عید سعید فطر باعث برقراری ثبات و امنیت و آرامش در منطقه و سراسر جهان شود.

سلمان بن عبدالعزیز در پیام خود به مناسبت عید سعید فطر ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید فطر گفت: این از برکت و فضل خداوند است که عربستان را به خدمت به حرمین شریفین ومهمانان الرحمن مشرف کرد و ما تمام تلاش خود را به منظور انجام آن صرف خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه باعث خوشحالی است که در رمضان امسال میلیون‌ها زائر حج عمره را ادامه کردند، اظهار کرد: از ویژگی‌های عید، خوشحالی، تعامل و تسامح و توجه به افراد نیازمند است و امیدواریم که این عید باعث برقراری ثبات، امنیت و ارامش در منطقه ما و سراسر جهان شود.

رونق بازار‌های بغداد پیش از عید فطر

بازار‌های عراق در آستانه عید فطر پر رونق است. «علاء الجبوری»، شهروند عراقی، رونق بازار‌های بغداد پیش از عید فطر را به این علت می‌داند که درصد بسیاری از خریداران در بازار‌ها در ایام عید فطر از قشر کارمند هستند که حقوق خود را حدود ۷ روز قبل از عید دریافت می‌کنند.

الجبوری که صاحب یک مغازه لباس فروشی زنانه در منطقه کراده در بغداد است، می‌گوید که شرایط اقتصادی بر قدرت خرید بخش بزرگی از مردم عراق که کارمند نیستند تاثیر گذاشته است.

در کشور عراق نیز مانند بیشتر کشور‌های عربی و اسلامی، بازار‌ها پیش از عید شاهد رونق بیشتری هستند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
پرطرفدارترین ها