تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

انتقاد نماینده مجلس از افزایش قیمت گاز؛ زمزمه‌ افزایش قیمت بنزین جای تدبیر دارد

ناصر موسوی لارگانی، نماینده مردم فلاورجان در مجلس با انتقاد از شرکت گاز بابت افزایش قیمت قبوض در زمستان گذشته، گفت: مردم روستا‌ها خانه‌های بزرگی دارند و گرم کردن آن به راحتی ممکن نیست. اگر با کمبود گاز مواجه هستیم چرا از ظرفیت بخش خصوصی استفاده نمی‌کنیم. بر اساس کدام مصوبه مجلس این تغییر قیمت در قبوض گاز رقم خورده است. اگر رئیس جمهور دستور تخفیف ۷۰ درصدی را نداده بود معلوم نبود چگونه این بی تدبیری مدیریت خواهد شد. در شرایط کنونی زمزمه‌هایی از افزایش قیمت بنزین شنیده می‌شود که جای تدبیر دارد.

کد خبر: ۱۴۸۲۲۴
۱۱:۰۱ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲

انتقاد نماینده مجلس از افزایش قیمت قبوض گاز

دیدارنیوز: نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تعرفه مشترکان گاز در روستا‌ها به یکباره از ۲۰۰ هزار تومان به ۲ تا ۶ میلیون تومان در زمستان گذشته رسید و این اقدام موجبات نارضایتی مردم را به دنبال داشت.

حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی عملکرد وزارت نفت در تعرفه گذاری گاز مشترکان خانگی بیان کرد: ما همیشه کشور خود را با کشور‌های دیگر از نظر مصرف گاز و بنزین مقایسه می‌کنیم، اما نمی‌گوییم که چه امکاناتی در این کشور‌ها وجود دارد. نمی‌بینید که خودرو‌های آن‌ها چه میزان گاز و بنزین مصرف می‌کند و بخاری‌های آن‌ها چقدر مصرف گاز دارد. قبوض مشترکان گاز به ویژه مشترکان روستایی به یکباره از ۲۰۰ هزار تومان به ۲ تا ۶ میلیون تومان در زمستان گذشته افزایش یافت. این اقدام شرکت گاز قابل قبول نیست.

وی در ادامه اظهار کرد: مردم روستا‌ها خانه‌های بزرگی دارند و گرم کردن آن به راحتی ممکن نیست. اگر با کمبود گاز مواجه هستیم چرا از ظرفیت بخش خصوصی استفاده نمی‌کنیم. بر اساس کدام مصوبه مجلس این تغییر قیمت در قبوض گاز رقم خورده است. اگر رئیس جمهور دستور تخفیف ۷۰ درصدی را نداده بود معلوم نبود چگونه این بی تدبیری مدیریت خواهد شد. در شرایط کنونی زمزمه‌هایی از افزایش قیمت بنزین شنیده می‌شود که جای تدبیر دارد. اکنون گفته می‌شود قرار است کارت‌های سوخت از جایگاه‌ها حذف شود، آنگاه خودرو‌هایی که بالای ۲۵۰۰ سی سی بوده و کارت بنزین ندارند چه کار باید انجام دهند؟

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر