تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

گوشت قرمز ارزان شد یا گران؟ +عکس

یک رسانه ادعا کرده که گوشت گوسفندی در روزهای اخیر روند کاهشی داشته و اشاره‌ای به گوشت گوساله نکرده است. با نگاهی به یک فروشگاه معتبر آنلاین که قیمت‌های آن به روز است و هر ساعت با تغییر مواجه می‌شود انواع گوشت گوساله را بالای ۴۰۰ هزار تومان نشان می‌دهد.

کد خبر: ۱۴۸۱۷۴
۱۳:۵۹ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲

گوشت قرمز ارزان شد؟

دیدارنیوز: با ورود گوشت‌های تنظیم بازاری وارداتی به بازار نرخ گوشت کمی کاهش یافته است و در برخی از فروشگاه‌ها این محصول با قیمت‌های ۲۳۵ هزار تومان تا ۲۸۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

تسنیم نوشت: «قیمت گوشت در روز‌های اخیر کمی کاهش یافته است و در صورتی که به بازار مراجعه کنید کم و بیش این موضوع قابل مشاهده است.

در حالی که در ماه‌های قبل هر کیلوگرم گوشت گوسفندی به صورت شقه در کانال ۴۰۰ هزار تومان بود و صحبت‌ها درباره گوشت ۵۰۰ هزار تومانی بود امروز می‌توان هر کیلوگرم گوشت گوسفندی شقه بدون دنبه را نیز با قیمت ۲۳۰ هزار تومان خریداری کرد؛ هرچند هستند فروشگاه‌هایی که این محصول را با عنوان گوشت درجه یک با قیمت‌های متفاوتی و حتی با دو برابر قیمت به فروش می‌رسانند.

بر اساس مشاهدات میدانی در فروشگاه زنجیره‌ای قیمت گوشت بره گوسفندی گرم بدون دنبه، در بسته بندی ۲ کیلوگرمی به صورت مخلوط ۲۴۷ هزار تومان به فروش می‌رسد.

سامانه اینترنتی قیمت گوشت گوسفندی به صورت شقه‌ای و بدون دنبه با وزن در حدود ۱۲ کیلوگرم که به عنوان تنظیم بازاری را ۲۳۵ هزار تومان به فروش می‌رساند البته بعد از مدت کوتاهی موجودی این سایت به انتهای می‌رسد.

فروشگاهی در محدوده خیابان امام خمینی قیمت هرکیلوگرم شقه گوشت گوسفندی بدون دنبه را ۲۸۰ هزار تومان قیمت گذاری کرده است.

فروشگاه دیگری نیز قیمت گوشت گوسفندی بدون دنبه بره شقه با وزن حداکثر ۸ کیلوگرم را ۳۳۰ هزار تومان قیمت گذاری کرده است، البته فروشگاه دیگر نیز گوشت گوسفندی با این شرایط را ۴۴۰ هزار تومان و فروشگاه دیگری ۳۸۰ هزار تومان قیمت گذاری کرده است.

بر اساس آخرین نرخنامه این سازمان، نیم‌شقه سردست گوشت گرم گوسفندی تنظیم بازار با قیمت ۲۷۸ هزار تومان در میدان و بازار میوه و تره‌بار عرضه می‌شود.»

به گزارش دیدارنیوز، این رسانه ادعا کرده که گوشت گوسفندی در روزهای اخیر روند کاهشی داشته و اشاره‌ای به گوشت گوساله نکرده است. با نگاهی به یک فروشگاه معتبر آنلاین که قیمت‌های آن به روز است و هر ساعت با تغییر مواجه می‌شود انواع گوشت گوساله را بالای ۴۰۰ هزار تومان نشان می‌دهد.

از جمله گوشت چرخ‌کرده گوساله که تا هفته‌های پیش حدود ۳۰۰ هزار تومان بود اما حالا به مرز ۴۰۰ هزار تومان رسیده و در برخی فروشگاه‌های آنلاین گرانتر عرضه می‌شود.

پیش از آغاز سال نو، برخی مسوولان مدعی شده بودند که با واردات گوشت‌های منجمد قیمت گوشت در ایران کاهش خواهد یافت اما برعکس روند قیمت افزایش پیدا کرد.

مطلب مرتبط:

عذرخواهی نماینده مجلس از مردم؛ قیمت‌ها با حقوق ۷ تا ۱۰ میلیونی همخوانی ندارد

صدور قرار منع تعقیب برای روزنامه سازندگی/ مطلب «طغیان گوشت» خلاف واقع نبود

دلیل گرانی گوشت چیست؟!

واردات ۱۰ هزار تن گوشت منجمد برزیلی/ اسفنانی: این تعداد قرارگاه چه نتیجه‌ای دارد؟

انتقاد نماینده علی‌آباد کتول از گرانی گوشت و نوسانات ارز؛ کسی پاسخگو نیست!

وعده تکراری؛ قیمت گوشت کاهشی می‌شود؟

یک هفته از وعده مسوولان گذشت؛ چرا گوشت ارزان نشد؟

واردات گوشت قرمز تا اردیبهشت ۱۴۰۲؛ چرخ‌کرده گرانتر شد!

در انتظار کاهش ۱۵۰ هزار تومانی قیمت گوشت؛ دام خود را به بازار عرضه کنید!

گوشت قرمز ارزان شد؟

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر