تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.
بعضی از مردم نان را هم قسطی می‌خرند

نماینده مجلس: صبر مردم حدی دارد؛ دولت و مجلس فقط حرف نزنند

علی رضایی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه صبر مردم حدی دارد و صبرشان در حال طاق شدن است، گفت: مردم بسیار ناراضی و در فشار هستند و دیگر با چه زبانی این را بگویند؟ خانواده‌ها رنج بیکاری فرزندانشان را دارند و دولت مدام وعده می‌دهد می‌گوید که شغل ایجاد می‌کنیم و به سمت تولید و اشتغال می‌رویم. پس کو؟ متاسفانه در حال حاضر بعضی از مردم نان را هم قسطی می‌خرند!

کد خبر: ۱۴۷۲۶۶
۱۲:۴۸ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۲

نماینده مجلس: مردم با چه زبانی بگویند بسیار ناراضی و در فشار هستند؟

دیدارنیوز: علی رضایی می‌گوید: الان مردم بسیار ناراضی و در فشار هستند و دیگر با چه زبانی این را بگویند؟ خانواده‌ها رنج بیکاری فرزندانشان را دارند و دولت مدام می‌گوید که شغل ایجاد می‌کنیم و به سمت تولید و اشتغال می‌رویم. پس کو؟ متاسفانه در حال حاضر بعضی مردم نان را هم قسطی می‌خرند.

علی رضایی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در واکنش به وضعیت اقتصادی ایران به رویداد۲۴ گفت: بعضی وقت‌ها ایده‌آل صحبت می‌کنیم و گاهی اوقات واقعیت‌ها را می‌گوییم؛ گاهی هم بر اساس داشته‌ها و وضع جیب‌مان حرف می‌زنیم. سالی که گذشت به لحاظ اقتصادی و معیشتی، سال بسیار سختی برای مردم بود. ما با امید زندگی می‌کنیم و ناامید کردن مردم درست نیست. نمی‌توانیم بگوییم وضعیت خوب نیست و از کمبود‌ها حرف بزنیم، فقط می‌گوییم امیدواریم که شرایط بهتر شود. امیدواریم سال ۱۴۰۲، دورنمای اقتصاد ایران، بهتر از گذشته باشد. سال آینده قطعاً کسری بودجه خواهیم داشت، ولی بازهم امید داریم وضعیت بهتر شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید: دولت و مجلس باید با هم بنشینند و جلسه بگذارند و فقط حرف نزنند، بلکه راهکار‌های کارشناسی ارائه بدهند. با این راهکار‌ها از بن‌بست‌ها و ایست‌های ایجاد شده می‌توانیم عبور کنیم. در حال حاضر موانع و معضلاتی داریم که در اقتصاد ما مشکل ایجاد کرده‌اند.

رضایی می‌گوید: باید همه بنشینیم و با همدلی و تفاهم و ارائه راهکار، کار‌هایی بکنیم تا مشکلات حل شوند؛ ولی ساختار اقتصاد ما همین است. از طرفی مسئله تحریم‌ها را داریم و از طرفی سوء‌مدیریت‌ها را می‌بینیم. حتماً دولت و مجلس باید به صورت دوطرفه، به حرف هم گوش بدهند.

نماینده کنگاور گفت: در مورد برخورد مجلس و دولت، اسمش را رودربایسی یا تعامل بگذاریم، هرچه که باشد، هست و واقعیت دارد، ولی معتقدم که هیچ‌وقت این اندازه تعامل بین این دو قوه نبوده است. مجلس دوست دارد دولت در ارائه برنامه‌های اقتصادی و در پیشبرد اهداف اقتصادی بلندمدت خود موفق باشد.

او می‌گوید: در دولت روحانی هم، انتقادات و فشار زیاد بود و ایراد زیاد گرفته می‌شد، ولی باز هم دولت و مجلس با یکدیگر همراهی می‌کردند. دولت باید بداند که مردم از این وضعیت اقتصادی خوشحال نیستند و ناراضی‌اند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید: ما ناچاریم این روند اقتصادی موجود را تغییر دهیم، چون مردم نمی‌توانند این حجم از فشار را تحمل کنند و قدرت تاب‌آوری مردم هم اندازه‌ای دارد. مردم ایران یکی از بهترین مردم دنیا هستند که در همه مقاطع حساس، یار و یاور نظام، انقلاب و رهبری بوده و هستند و در آینده هم خواهند بود.

نماینده کنگاور می‌گوید: وقتی پای مسائل اصلی انقلاب و نظام وسط باشد، مردم باز هم مشارکت خواهند کرد و پای صندوق‌ها می‌آیند و در انتخابات آینده هم شرکت می‌کنند، ولی نباید از این خوب بودن مردم سوءاستفاده کنیم. صبر مردم حدی دارد و صبرشان در حال طاق شدن است.

رضایی می‌گوید: چند روز پیش به هفت، هشت روستا در حوزه انتخابیه خودم سر زدم و دیدم مردم به شدت از وضعیت اقتصادی ناراضی هستند و می‌گویند که دخل و خرجشان با هم نمی‌خواند و میزان کردن این دخل و خرج، وظیفه دولت است. دولت فقط به کمیته امداد، سازمان بهزیستی و ایثارگران و کارمندان دولت رسیدگی می‌کند در حالی که ۸۵ میلیون جمعیت داریم که بیشتر این جمعیت داخل این گروه‌ها نیستند و این چهار گروه نصف جمعیت ایران هم نمی‌شوند.

وی می‌گوید: الان بالای ۵۰ درصد جامعه مشکل اساسی در حوزه اقتصادی دارند و فقط ۱۰ تا ۲۰ درصد مردم، وضع‌شان خوب است و بیشتر مردم تحت پوشش آن چهار دستگاه حمایتی نیستند. الان فشار زیادی روی طبقه متوسط و ضعیف است و حقیقتاً جای نگرانی دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه می‌گوید: اگر دولت کار خوب و به جایی انجام دهد، هم رضایت مردم جلب می‌شود و هم آن‌ها به نظام علاقمند می‌شوند و هم بیشتر پشت نظام قرار می‌گیرند و در انتخابات شرکت می‌کنند. حتی به نظرم، اعتراضات هم کمتر می‌شود. البته ما به اعتراضات، چالش‌های اجتماعی می‌گوییم که یواش یواش تبدیل به چالش‌های امنیتی می‌شوند و نباید اجازه دهیم شکاف‌ها تبدیل به گسل شوند. الان مردم بسیار ناراضی و در فشار هستند و دیگر با چه زبانی این را بگویند؟ خانواده‌ها رنج بیکاری فرزندانشان را دارند و دولت مدام وعده می‌دهد می‌گوید که شغل ایجاد می‌کنیم و به سمت تولید و اشتغال می‌رویم. پس کو؟ متاسفانه در حال حاضر بعضی از مردم نان را هم قسطی می‌خرند.

ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها