تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نشست وزرای خارجه ایران و عربستان در ماه رمضان؟

در گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان و بن فرحان، وزرای خارجه ایران و عربستان، در خصوص نشست مشترک فیمابین در ماه مبارک رمضان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

کد خبر: ۱۴۷۱۳۵
۰۹:۵۱ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲

نشست وزرای خارجه ایران و عربستان در ماه رمضان؟

دیدارنیوز: حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان و فیصل بن فرحان همتای عربستانی او در تماسی تلفنی در خصوص نشست مشترک فیمابین در ماه مبارک رمضان بحث و تبادل نظر کردند.

امیرعبداللهیان در تماس تلفنی با فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی، آخرین وضعیت توافق فیمابین و نشست وزرای خارجه دو کشور را مورد گفتگو قرار داد.

در این گفتگوی تلفنی طرفین در خصوص نشست مشترک فیمابین در ماه مبارک رمضان بحث و تبادل نظر کردند.

در این تماس همچنین مسیر سازنده روابط دو کشور مورد توجه وزرای خارجه ایران و عربستان قرار گرفت.

این دومین گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان بعد از توافق از سرگیری روابط است.

دوم فروردین ماه نیز امیرعبداللهیان و بن فرحان با یکدیگر گفتگو کرده بودند.

فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی در آن گفتکوی تلفنی، ماه مبارک رمضان را به امیرعبداللهیان تبریک گفت.

وزیر خارجه عربستان در این تماس تلفنی با اشاره به دستاورد‌های مثبت نشست پکن، بر دیدار آتی وزرای خارجه و بازگشایی سفارتخانه‌های دو کشور تاکید کرد.

امیرعبداللهیان در این گفتگو ضمن تبریک متقابل ماه مبارک رمضان و استقبال از بازگشت مناسبات ریاض و تهران به حالت طبیعی، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران جهت توسعه و تحکیم مناسبات با عربستان تاکید کرد.

وزرای خارجه دو کشور توافق کردند در اولین فرصت با یکدیگر دیدار نمایند و مقدمات بازگشایی سفارتخانه‌ها و سرکنسولگری‌ها را فراهم سازند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی