تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

زاکانی: برخی‌ نظام را قبول ندارند اما به انتخابات علاقه دارند

علیرضا زاکانی، شهردار تهران گفت: برخی‌ها قانون اساسی را قبول ندارند، نظام را قبول ندارند و علاقمند هستند که بیایند در رقابت شرکت کنند، هیچ کجای دنیا چنین چیزی برای‌شان وجود ندارد اگر هر چیزی غیر از این باشد او می‌تواند بیاید رقابت کند و در انتخابات شرکت کند.

کد خبر: ۱۴۶۹۹۸
۱۰:۴۹ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲

زاکانی: برخی‌ نظام را قبول ندارند اما به انتخابات علاقه دارند

دیدارنیوز: شهردار تهران گفت: به اعتقاد من همه اقشار، همه مردم، همه مسئولین همه و همه باید دست به دست هم دهند و ایران را بر بام جهان بنشانند، چرا که این ظرفیت در ایران وجود دارد و هیچکس هم نمی‌تواند مانع آن شود.

علیرضا زاکانی در گفتگو با ایلنا، درباره این که سال آینده، سال انتخابات است چه اقداماتی باید برای آشتی ملی و افزایش مشارکت مردم انجام شود مخصوصا این‌که مقام معظم رهبری بر بحث انسجام و وحدت ملی بسیار تاکید دارند، گفت: یکی از ویژگی‌های که امام به ما فرمودند این بود که دشمن هر چیزی می‌خواهد شما به خواست دشمن را عمل نکنید، دشمن امروز تجزیه کشور را می‌خواهد، دشمن امروز بدبینی را می‌خواهد، دشمن امروز ناامیدی را می‌خواهد، دشمن امروز دعوا را می‌خواهد.

شهردار تهران با بیان این‌که وحدت و همدلی شرط اولیه عقل است، تاکید کرد: هرکسی می‌خواهد کشور پابرجا باشد باید وحدت و همدلی داشته باشد و این چیزی است که در کلام کلی حضرت امام هم بیان شده است ایشان فرمودند یکی از عوامل پیروزی، انگیزه الهی است که هدف عالی حکومت اسلامی بود، ویژگی دوم پیروزی، وحدت کلمه و مردم بر این جهت‌گیری و اهداف بود.

وی خاطرنشان کرد: به اعتقاد من همه اقشار، همه مردم، همه مسئولین همه و همه باید دست به دست هم دهند و ایران را بر بام جهان بنشانند، چرا که این ظرفیت در ایران وجود دارد و هیچکس هم نمی‌تواند مانع آن شود؛ بله سنگ اندازی می‌کنند، اما نمی‌توانند مانع ما شوند آن چیزی که اصل است، این است که خودمان بخواهیم همت کنیم و دست به دست هم دهیم.

زاکانی درباره این‌که رهبر انقلاب در انتخابات گذشته از تعبیر جفا در حق برخی داوطلبان استفاده کردند. با توجه به این مساله وظیفه شورای نگهبان در سال جاری که سال انتخابات است، چیست و چگونه می‌شود از این اتفاقات جلوگیری کرد تا دوباره تکرار نشود، بیان کرد: هرکسی طبق قانون به قانون اساسی معتقد باشد و الزاماتش را قبول داشته باشد می‌تواند بیاید حاضر شود و فعالیت کند.

وی افزود: برخی‌ها قانون اساسی را قبول ندارند، نظام را قبول ندارند و علاقمند هستند که بیایند در رقابت شرکت کنند، هیچ کجای دنیا چنین چیزی برای‌شان وجود ندارد اگر هر چیزی غیر از این باشد او می‌تواند بیاید رقابت کند و در انتخابات شرکت کند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين