تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

امیدواری عربستان به ادامه «گفتگو‌های سازنده» با ایران

هم‌زمان با توافق عربستان و ایران برای از سرگیری روابط، شورای وزیران عربستان سعودی ابراز امیدواری کرد که «گفتگو‌های سازنده» با ایران ادامه یابد.

کد خبر: ۱۴۶۶۶۰
۰۸:۳۷ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱

امیدواری عربستان به ادامه «گفتگو‌های سازنده» با ایران

دیدارنیوز: هم‌زمان با توافق ریاض و تهران برای از سرگیری روابط، شورای وزیران عربستان سعودی در نشست خود ابراز امیدواری کرد که «گفتگو‌های سازنده» با ایران در جهت منافع هر دو کشور و همچنین بهبود صلح منطقه‌ای و جهانی ادامه یابد.

شورای وزیران عربستان سعودی در نشست خود ابراز امیدواری کرد که «گفتگو‌های سازنده» با ایران در جهت منافع هر دو کشور و همچنین بهبود صلح منطقه‌ای و جهانی ادامه یابد.

به‌گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، این نشست به ریاست «سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» پادشاه عربستان، برگزار شد.

طبق این گزارش، شورای وزیران عربستان سعودی ابراز امیدواری کرد که «گفتگو‌های سازنده بر اساس ارکان و مبانی مندرج در توافقنامه به نحوی که به نفع دو کشور و کل منطقه باشد و صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را تقویت کند، تداوم یابد».

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی