تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
آصفری، عضو کمیته حقیقت یاب اعلام کرد

عوامل اصلی مسمومیت دانش آموزان هنوز دستگیر نشده‌اند

محمد حسن آصفری، عضو کمیته حقیقت یاب بررسی علل مسمومیت دانش آموزان می‌گوید پس از مسمومیت سریالی در مدارس دخترانه ایران عوامل اصلی این اتفاق هنوز دستگیر نشده‌اند.

کد خبر: ۱۴۶۶۴۷
۱۸:۱۶ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

عوامل اصلی مسمومیت دانش آموزان هنوز دستگیر نشده‌اند

دیدارنیوز: یک عضو کمیته حقیقت یاب بررسی علل مسمومیت دانش آموزان با اشاره به آمار این موضوع از ابتدای مسمومیت تا دو روز گذشته خاطرنشان کرد که تعدادی از عوامل بازداشت شده و در مرحله بازجویی قرار دارند، اما هنوز عوامل اصلی دستگیر نشده‌اند.

محمد حسن آصفری در گفتگو با ایسنا با اشاره به جلسه اخیر کمیته ویژه حقیقت یاب درباره مسمومیت دانش آموزان گفت: این جلسه با حضور نمایندگانی از دستگاه‌های وزارتخانه‌های اطلاعات، آموزش و پرورش، بهداشت و نماینده ویژه‌ای از مرکز آزمایش‌های مسمومیت‌های وزارت بهداشت و متخصصان مربوطه برگزار شد.

وی با اشاره به آمار دانش‌آموزان مسموم شده از ابتدای این موضوع تا روز یکشنبه هفته جاری (۲۱ اسفند) گفت: یک بخشی از مسمومیت ناشی از استفاده از نفتالین و همچنین ماده‌ای به نام برنج بوده است. بخشی از مسائل هم بخاطر شیطنت دانش آموزان بود که زودتر مدارس را تعطیل کنند. بخشی هم هدفمند و با غرض انجام شد (تقریبا بیش از ۱۰۰ نفر در این قضیه دستگیر شدند) که در بین دستگیرشدگان تعدادی دانش آموز بودند که بخاطر شیطنت این کار را انجام داده و با اخذ تعهد آزاد شدند.

این عضو کمیسیون شورا‌ها گفت: بخشی هم مربوط به کسانی بود که در ناآرامی‌های چند ماه پیش نقش داشتند و مربوط به برخی از تشکل‌های غیر قانونی فعال بودند. بخشی هم با عناصر سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه مرتبط بوده که هنوز بطور دقیق مشخص نیست و این موضوع در حال بررسی است.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه کسانی که دنبال این قضیه بودند تا حدودی به هدف‌شان یعنی به تعطیلی کشاندن مدارس رسیدند. تقریبا ۶۰ درصد از دانش آموزان قبل از تعطیلی مدارس، به کلاس‌های در نیامدند. آن‌ها بیشتر دنبال این بودند که ناکارآمدی نظام را جلوه دهند.

آصفری گفت که برخی از دستگیر شدگان مرتبط به برخی از رسانه‌ها و سایت‌های داخلی بودند که اخباری را تهیه کرده و به خارج می‌فرستادند تا بتوانند از طریق مجامع بین‌المللی محکومیت‌هایی را برای ایران به عنوان ناکارآمدی نظام و مسئولان دنبال کنند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه تا روز گذشته از ۲۶ استان سه استان درگیر مسمومیت شدند، گفت: بعد از صحبت‌های رهبری هم این قضیه کاهش پیدا کرد و دستگاه‌های اطلاعاتی امنیتی با وزارت آموزش و پرورش هماهنگ شدند تا سرنخ‌های اصلی دستگیر شوند. تعدادی بازداشت شده که در مراحل بازجویی قرار دارد؛ منتهی هنوز عوامل اصلی دستگیر نشده‌اند. یعنی این‌که آن‌هایی که به بعضی از سرویس‌های اطلاعاتی وصل باشند. این موضوع در حال بررسی است. لازم است این نکته را هم بگویم کسانی که این کار‌ها را کردند دستگیر شده، اما هنوز عوامل اصلی دستگیر نشدند.

وی در پایان گفت که در جلسه بعدی کمیته حقیقت یاب سال آینده گزارش تهیه شده در صحن علنی قرائت خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر