
باوجود اینکه برخی تحلیلگران و کارشناسان مسائل بین الملل معتقدند که میانجیگری چین میان ایران و عربستان بیشتر به دلیل منابع بزرگ انرژی این دو کشور در خاورمیانه است، اما یک مقام چینی گفته هیچ «انگیزه پنهانی» از این اقدام وجود ندارد.
دیدارنیوز: یک سخنگوی وزارت خارجه چین با اشاره به از سرگیری روابط ایران و عربستان، گفت که پکن هیچ «انگیزه پنهانی» برای میانجیگری میان دو کشور ندارد.
به نقل از آسوشیتدپرس، یک سخنگوی وزارت خارجه چین گفت که پکن هیچ «انگیزه پنهانی» برای میانجیگری میان دو کشور ندارد.
این سخنگو که به نام وی اشارهای نشده است، افزود که کشورش به دنبال پر کردن هیچ «خلائی» در خاورمیانه نیست.
وی در ادامه گفت که چین «هیچ نوع منافع خودخواهانهای» را دنبال نمیکند و با رقابتهای ژئوپولیتیکی در منطقه مخالف است.
مطلب مرتبط:
همه تخممرغها را در سبد چین نگذاریم
قرارداد نفتی با طالبان پس از کشورهای عربی؛ غافلگیری چینی!
امیرعبداللهیان: اعتراض رسمی خود را به «چین» اعلام کردیم
وحیدی: مگر ما در مورد حاکمیت چین بر تایوان اظهارنظر میکنیم؟
سفیر پیشین ایران در چین: پکن، تهران را رها کرد
رئیسی: برخی مواضع رئیسجمهور چین موجب گلایهمندی ملت و دولت ایران شد
چینیها قلوب ملت ایران را جریحهدار نکنند
به گزارش بیبیسی، این سخنگو افزود که چین به حمایت از کشورهای خاورمیانه در «حل اختلافات از طریق گفتگو و رایزنی برای تشویق جمعی صلح و ثبات پایدار» ادامه خواهد داد.
وی همچنین گفت: «ما به کشورهای خاورمیانه به عنوان تعیینکنندگان سرنوشت این منطقه احترام میگذاریم و با رقابتهای ژئوپولیتیکی در خارمیانه مخالفیم».