تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
شناسایی عاملان مسمومیت دانش‌آموزان ادامه دارد

وحیدی: تلاش برای هراس‌افکنی بین دانش‌آموزان دختر نابخشودنی است

احمد وحیدی، وزیر کشور درباره موضوع مسمومیت‌های سریالی در مدارس دخترانه ایران، گفت: با تلاش دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی کشور، عاملان و دست‌اندرکاران مسمومیت دانش‌آموزان در برخی استان‌ها دستگیر شده‌اند. همچنان کار‌های مربوط به شناسایی عاملان این جنایت ادامه دارد و مسئولان مربوطه نیز کاملا در میدان هستند و مراحل بعدی به اطلاع هم‌وطنان خواهد رسید. کسانی که عامدانه و با طراحی، اقدام به مسمومیت دانش‌آموزان کردند، جنایت بزرگی کرده‌اند و تلاش برای هراس‌افکنی در بین دانش‌آموزان به ویژه دختران بسیار کار نابخشودنی است.

کد خبر: ۱۴۶۳۰۸
۱۸:۰۷ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱

وحیدی: شناسایی عاملان مسمومیت دانش‌آموزان ادامه دارد

دیدارنیوز: وزیر کشور گفت: با تلاش دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی، عاملان و دست‌اندرکاران مسمومیت دانش‌آموزان در برخی استان‌ها دستگیر شده‌اند.

احمد وحیدی عصر امروز (۱۶ اسفندماه) در حاشیه افتتاح مرکز ۱۶۰ تختخوابی آنکولوژی بیمارستان، ولی عصر (عج) زنجان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با تلاش دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی کشور، عاملان و دست‌اندرکاران مسمومیت دانش‌آموزان در برخی استان‌ها دستگیر شده‌اند.

وزیر کشور تاکید کرد: همچنان کار‌های مربوط به شناسایی عاملان این جنایت ادامه دارد و مسئولان مربوطه نیز کاملا در میدان هستند و مراحل بعدی به اطلاع هم‌وطنان خواهد رسید.

وی افزود: کسانی که عامدانه و با طراحی، اقدام به مسمومیت دانش‌آموزان کردند، جنایت بزرگی کرده‌اند و تلاش برای هراس‌افکنی در بین دانش‌آموزان به ویژه دختران بسیار کار نابخشودنی است.

این مسئول در رابطه با آخرین وضعیت مرز ایران و افغانستان، تصریح کرد: مرز ایران و افغانستان مرز امنی است، ولی چندین بار شاهد بودیم کسانی در مرز به دلیل عدم توجیه و سوء‌نظری که در برخی از آن‌ها بوده، دست به اقداماتی زده‌اند که از طریق مسئولان به آنان تذکر داده شده و اصلاح شده و بابت اتفاق رخ داده نیز عذرخواهی شده است.

وزیر کشور با بیان اینکه حاکمان در افغانستان باید مراقبت کرده و افراد خود را توجیه کنند که مرتکب این اشتباهات نشوند، خاطرنشان کرد: گفتنی است برنامه کلی اسناد مرزی که از سابق بوده است ادامه خواهد داشت.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر