تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

نماینده مجلس: وزارت خارجه باید مجمع تشخیص، مجلس و افکار عمومی را درباره FATF متقاعد کند

شهریار حیدری، نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در معاهدات بین‌المللی باید آن درصدی که برای کشور فایده دارد بیشتر مدنظر باشد، گفت: وزارت خارجه باید مجمع تشخیص، مجلس و افکار عمومی را درباره FATF متقاعد کند.

کد خبر: ۱۴۵۷۲۷
۱۱:۴۶ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱

نماینده مجلس: وزارت خارجه، مجمع تشخیص، مجلس و افکار عمومی را درباره FATF متقاعد کند

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: معتقدم وزارت خارجه باید در پروژه FATF فعال‌تر عمل کند و مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس و افکار عمومی را متقاعد کند، زیرا به هر شکل یک پروژه بین‌المللی است که نپذیرفتنش تبعات دارد، البته پذیرفتنش هم ممکن است تبعاتی داشته باشد، اما به هر حال باید همواره آن درصدی که برای کشور فایده دارد و موثر است بیشتر مدنظر وزارت خارجه باشد و محورهایش را برای دستگاه‌های مختلف از جمله خود مجمع تشخیص تشریح کند.

شهریار حیدری در گفتگو با ایلنا، درباره این‌که برخی مدعی شده‌اند که تعدادی از سند‌های بین‌المللی مانند سند ۲۰۳۰ با حق تحفظ در کشور اجرایی می‌شود، اما بعدا این موضوع تکذیب شد و این سوال مطرح شد که آیا نمی‌توان برخی از معاهدات بین‌المللی مانند پالرمو و CFT و به طور کلی FATF را در کشور با حق تحفظ اجرایی کرد تا مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد از بین برود، گفت: برنامه ۲۰۳۰ یک برنامه جهانی است و دنبال این هستند که همه کشور‌ها از آن تبعیت کنند. به بخشی از موارد جمهوری اسلامی نقد دارند، از قرار آیین‌نامه‌ای که در این ارتباط تنظیم شده است و بین‌المللی است برخی کشور‌ها می‌توانند از مواردی تبعیت نکنند و این محل اختلاف است. یکی، دو بار هم در این ارتباط در مجلس بحث شد و گفتند اگر مواردی را دولت و نظام جمهوری اسلامی ایران نپذیرد و بعضی از موارد را بپذیرد، قابل قبول است و وزارت خارجه محور این کار بود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بعد‌ها آمدند در جمع مجلس گفتند نه همه باید همه بند‌ها و موارد را بپذیریم در غیر اینصورت نمی‌پذیرند، واقعیت این قضیه این است که در چنین بحث‌های بین‌المللی برای کشور‌هایی که نپذیرند تبعاتش بیشتر است بنابراین بهتر است روی این موضوع با یک نگاه واقع بینانه کار کنند و باید شرایط بین‌المللی را در این ارتباط درک کرد.

وی تاکید کرد: جایگاه جمهوری اسلامی در نظام بین‌الملل قابل تعریف است وزارت خارجه با درک این جایگاه و همچنین نگاه بین‌المللی به موضوع باید مجددا بیاید دستگاه‌ها، نهادها، افراد و اشخاص صاحب نفوذ را توجیه کند که برخی پروژه‌ها را باید بپذیریم و نهایتا عضو شویم در غیر اینصورت ممکن است تبعاتی برای ما داشته باشد. یک عده هم معنقد هستند هیچ تبعاتی ندارد و نپذیرفتنش هم مشکل نیست. در حالی که این‌ها یک بحث بین‌المللی است که قرار است کشور‌ها عضو شوند آن هم در راستای شفاف‌سازی فعالیت‌های بین‌المللی کشور‌ها و در همه عرصه‌ها از جمله بحث مبارزه با تروریسم و مسائل دیگر شفاف‌سازی صورت می‌گیرد.

نماینده قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ما همیشه و همواره در مقابل تروریسم ایستاده‌ایم و این موضوع را باید با یک نگاه واقع‌بینانه بررسی کنیم و وزارت‌خارجه هم باید دنبال تبیین موضوع و تعریف این موضوع برای مردم، مسئولین و همچنین نهاد‌هایی که منتقد این بحث هستند باشد و برای پذیرش آن‌ها تلاش کرده و آن‌ها را قانع کند.

وی درباره ایراداتی که مجمع نسبت به برخی بند‌ها FATF داشته است، گفت: ایراد مجمع به بخشی از موارد است که این موارد تخصصی است و باید در یک جایگاه قانون‌گذاری مانند مجلس درباره‌اش بحث شود.

حیدری عنوان کرد: معتقدم وزارت خارجه باید در این پروژه فعال‌تر عمل کند و مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس و افکار عمومی را متقاعد کند، زیرا به هر شکل یک پروژه بین‌المللی است که نپذیرفتنش تبعات دارد، البته پذیرفتنش هم ممکن است تبعاتی داشته باشد، اما به هر حال باید همواره آن درصدی که برای کشور فایده دارد و موثر است بیشتر مدنظر وزارت خارجه باشد و محورهایش را برای دستگاه‌های مختلف از جمله خود مجمع تشخیص تشریح کند.

وی ادامه داد: بررسی این موارد نیازمند کارشناسان خبره است که در این ارتباط برخی توجیه شوند صرف اینکه مجمع نظری بدهد که ممکن است مغایر نظر دستگاه‌های دیگر مانند مجلس و افکار عمومی باشد، کافی نیست و فعالیت دیپلماسی بیشتری می‌طلبد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر