تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

اژه‌ای: دشمن می‌خواست بگوید مردم حامی انقلاب اسلامی نیستند

محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه گفت: دشمنان و معاندان در سال جاری نهایت تلاش خود را مصروف کردند که بگویند مردم در صحنه حمایت و دفاع از انقلاب اسلامی حضور ندارند.

کد خبر: ۱۴۵۰۲۶
۱۳:۲۵ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۱

اژه‌ای:

دیدارنیوز: رئیس قوه قضاییه در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرد و با مردم به گفتگو پرداخت.

محسنی اژه‌ای صبح امروز شنبه ۲۲ بهمن همزمان با چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در راهپیمایی مردم تهران شرکت کرد.

رئیس قوه قضاییه در جریان راهپیمایی امروز مردم تهران در ۲۲ بهمن، ضمن حضور در صفوف و طی مسیر در کنار راهپیمایان و شهروندان تهرانی که از اقشار و طبقات مختلف هستند، با تعدادی از آن‌ها بصورت مستقیم و بلاواسطه به گفتگو پرداخت و سخنان و مسائل آنان را استماع کرد.

رئیس دستگاه قضا در ادامه طی سخنانی با تاکید بر اینکه ۲۲ بهمن یوم‌الله است و در زمره روز‌های ماندگار محسوب می‌شود، اظهار کرد: مردم ایران اسلامی در طول این بیش از چهل سال ثابت کرده‌اند که نسبت به تعظیم و زنده نگه داشتن شعائر الهی اهتمام و حساسیت دارند، لذا هر ساله پرشکوه‌تر و منسجم‌تر از قبل، در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن شرکت می‌کنند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به "تلاش‌های دشمنان و معاندان برای ایجاد جدایی میان مردم و انقلاب اسلامی" گفت: دشمنان و معاندان در سال جاری نهایت تلاش خود را مصروف کردند که بگویند مردم در صحنه حمایت و دفاع از انقلاب اسلامی حضور ندارند، اما ملاحظه می‌کنید که امروز در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آحاد مردم از زن و مرد و کوچک و بزرگ با شور و ایمانی خاص به مسیر‌های راهپیمایی آمده‌اند تا بار دیگر با انقلاب و امام و رهبر عزیزمان تجدید میثاق و اعلام کنند که نسبت به انقلاب اسلامی و ارزش‌های دینی خود حساس هستند.

رئیس دستگاه قضا افزود: بدون تردید حضور پرشکوه امروز مردم در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن حاوی پیام خاصی هم در داخل و هم به خارج است؛ این شکوه حضور، پیام وحدت و انسجام در داخل را دارد و به دشمنان نیز این پیام را مخابره می‌کند که با اقدامات مذبوحانه خود برای جداسازی مردم از انقلاب اسلامی، ره به جایی نمی‌برند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به "عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی به طیف وسیعی از محکومان و زندانیان واجد شرایط برای مورد عفو قرار گرفتن" گفت: امسال با عنایت مقام معظم رهبری و عفو‌های صورت گرفته، علاوه بر اینکه موجبات مسرت و شادی خانواده زندانیان فراهم شد، وحدت و همبستگی مردم نیز مضاعف می‌شود.

محسنی اژه‌ای در همین راستا گفت: افرادی که احیاناً القائات دشمن آن‌ها را به اشتباه انداخته بود، متوجه شدند و می‌خواهند به دشمن بفهمانند که اگر هم معترض باشند به اسلام و انقلاب و ارزش‌های دینی و ملی پشت نخواهند کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی