تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
سرپرست معاونت آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش خبر داد: 

۱۲۵ مدرسه کشور واجد شرایط جایزه ملی کیفیت شدند

News Image Lead

سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از دریافت جایزه ملی کیفیت از سوی ۱۲۵ مدرسه در اولین سال اعطای جایزه ملی کیفیت خبر داد.

کد خبر: ۱۴۳۹۲
۱۳:۳۶ - ۲۲ آبان ۱۳۹۷
دیدارنیوز - همایش روز ملی کیفیت و تجلیل از ۱۰ مدرسه ممتاز کشور در برنامه تعالی مدیریت صبح امروز با حضور رییس سازمان ملی استاندارد، سرپرست معاونت متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش، علی مطهری نایب‌رییس و تعدادی دیگر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و صاحبان صنایع در اتاق بازرگانی، صنایع و معادن کشور برگزار شد.

سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در این همایش با تبریک روز ملی کیفیت گفت: «امسال اولین سالی است که جایزه ملی کیفیت به واجدان شرایط اعطا می‌شود و این افتخار مهمی است و این اتفاق را به معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان استاندارد و مدیران مدارسی که توانسته‌اند واجد این جایزه شوند، تبریک می‌گویم.»

عبدالرسول عمادی ادامه داد: «۱۲۵ مدرسه ما امسال واجد شرایط کسب این جایزه شده‌اند که امروز از تعداد ۱۰ مدرسه به صورت نمادین تقدیر می‌شود و امیدواریم در برنامه مفصلی از همه ۱۲۵ مدرسه تقدیر کنیم.»

او افزود: «یقین داریم اگر مدارس ما کیفی باشند صنعت و تولید ما هم با شدت بیشتری متاثر از مدارس، ارتقا پیدا می‌کنند.»

عمادی به برنامه تعالی مدیریت اشاره کرد و گفت: «از سال ۱۳۹۰ آموزش و پرورش واجد یک برنامه راهبری به نام سند تحول بنیادین شد. این سند در مقیاس کلان، شش زیرنظام را تعریف کرده است که نقش توانمندسازی‌ها را عهده‌دار هستند. این شش زیرنظام مدیریت و راهبری، پژوهش و ارزشیابی، برنامه درسی ملی، فضا و تجهیزات، منابع انسانی، منابع مالی هستند که با استفاده از کیفیتبخشی آموزش‌وپرورش در چارچوب برنامه‌های این ۶ زیرنظام، به نتایج و اهداف تعلیم و تربیت در ساحت‌های تربیتی، علمی و فناورانه، عبادی، اعتقادی، زیستی و بدنی، حرفه‌ای و ... دست پیدا می‌کنیم.»

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: «برنامه راهبری ملی وقتی در سطح مدرسه بومی‌سازی و عملیاتی شد، نامش را برنامه تعالی مدیریت مدرسه گذاشتیم، این برنامه همین کار توانمندسازی را در درون مدرسه بر عهده دارد. مدارس در چهار سال به تدریج وارد این برنامه شدند. این برنامه مرتب ویرایش‌های جدید پیدا کرد و تعالی مرتب بازبینی شد. این برنامه توسط سازمان ملی استاندارد مورد ارزیابی قرار گرفت و خوشحالیم که این برنامه واجد دریافت جایزه کیفیت شد.»

عمادی گفت: «در سطح ملی ۱۲۵ مدرسه واجد شرایط ممتاز شدند و امیدواریم در سال‌های آینده مدارس بیشتری خیز بردارند و جایزه کیفیت را دریافت کنند. در بین این مدارس هم مدارس دولتی و هم غیردولتی وجود دارند اما عمده این مدارس دولتی و عادی هستند که واجد شرایط دریافت جایزه کیفیت شده‌اند. من به عنوان مسئول این بخش، هفته گذشته هم در جلسه شورای معاونان وزارت‌خانه اعلام کردم که ما هر سال یکی از مشتریان پروپاقرص جایزه ملی کیفیت خواهیم بود.»

او افزود: «سال آینده ۴۴ هزار مدرسه به فرایند طرح تعالی مدیریت وارد می‌شوند و امیدوارم گام‌های بلندتری را به سوی کیفیت برداریم.»


ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر