تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مخالفت کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با دبیرکلی دو زن

به گفته عبدالله مرادی، دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی، این کمیسیون، دبیرکلی اعظم حاجی عباسی و آذر منصوری در حزب جامعه زینب و حزب اتحاد ملت را به رسمیت نمی‌شناسد.

کد خبر: ۱۴۲۸۸۷
۱۳:۵۶ - ۱۲ دی ۱۴۰۱

مخالفت کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با دبیرکلی دو زن

دیدارنیوز: دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی گفت: این کمیسیون، دبیرکلی اعظم حاجی عباسی و آذر منصوری در حزب جامعه زینب و حزب اتحاد ملت را به رسمیت نمی‌شناسد.

ایسنا نوشت: «عبدالله مرادی در نشست خبری امروز (دوشنبه) خود با اشاره به برگزاری دهمین نشست کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی، اظهار کرد: در نشست امروز دو موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

یکی از موضوعات نشست امروز، بررسی صلاحیت اعظم حاجی عباسی به عنوان دبیرکل حزب جامعه زینب (س) بود.

وی ادامه داد: به دلیل اختلافات موجود بین اعضای حزب جامعه زینب در انتخاب حاجی عباسی به عنوان دبیرکل این حزب، نشستی در روز ۳۱ مرداد در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار شد که در این نشست صلاحیت اعظم حاجی عباسی تأیید نشد و دبیر کل سابق از تاریخ مرداد امسال تا کنون صلاحیت و وجاهت قانونی برای دبیرکلی ندارد و کمیسیون وی را به رسمیت نمی‌شناسد. به همین منظور در نشست امروز این موضوع مجددا بررسی و قرار شد مجمع عمومی فوق العاده حزب برگزار و دبیر کل جدید انتخاب شود.

مرادی در ادامه درباره دلیل تأیید نشدن صلاحیت آذر منصوری در دبیرکلی حزب اتحاد ملت نیز گفت: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون درباره حزب اتحاد ملت، آذر منصوری به دلیل محکومیت قضایی و محرومیت اجتماعی، صلاحیت حضور حتی به عنوان عضو موثر حزب اتحاد ملت را نداشته و ندارد و استعلامات قضایی وی منفی بود. انتخابات مجمع عمومی فوق العاده حزب اتحاد ملت برگزار و اعضای شورای مرکزی حزب مشخص شده اند و گزارش اولیه به کمیسیون ماه ۱۰ قانون نحوه فعالیت‌های احزاب و گروه‌های سیاسی ارائه شد، اما این کمیسیون تاکنون جلسه‌ای برای بررسی این موضوع برگزار نکرده و حزب اتحاد ملت باید برای انتخاب دبیرکل و اعضای شورای مرکزی منتخب، منتظر تأیید کمیسیون ماده ۱۰ باشد.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ افزود: همچنین در نشست امروز کمیسیون از مجمع ایثارگران برای تبیین مواضع دعوت شد که نمایندگان این مجمع در نشست حاضر و دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان کردند.

مرادی با بیان اینکه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب به دنبال ساماندهی جبهه‌های سیاسی است، گفت: متأسفانه شاهد بی نظمی سیاسی در استفاده از عناوین قانونی هستیم و جبهه‌های متعدد شکل می‌گیرد، بدون اینکه به کمیسیون ماده ۱۰ اطلاع‌رسانی شود. برخی از کلمات جبهه استفاده می‌کنند درحالی که جبهه متشکل از احزاب قانونی است که با اطلاع رسانی به کمیسیون ماده ۱۰ تشکیل می‌شود و این جبهه‌ها این موارد را طی نکردند.

وی درباره طرح انتخاباتی مجلس و لایحه جامع انتخابات دولت خاطرنشان کرد: تلاش ما تطبیق طرح با لایحه جامع است، چون طرح به انتخابات مجلس مربوط می‌شود، اما لایحه همه انتخابات را در برمی‌گیرد.»

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر