تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

حضور «رئیسی» در روستای مرزی لانو

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور صبح امروز جمعه در جمع مردم روستای مرزی لانو بخش درح در شهرستان سربیشه حضور یافت و با آنان گفتگو کرد.

کد خبر: ۱۴۲۰۳۵
۱۱:۴۶ - ۲۵ آذر ۱۴۰۱

حضور «رئیسی» در روستای مرزی لانو

دیدارنیوز: رئیس جمهور صبح امروز در جمع مردم روستای مرزی لانو بخش درح در شهرستان سربیشه حضور یافت و با آنان گفتگو کرد و در جمع مردم این روستا اظهار داشت: نگاه همه نیرو‌های انقلاب، نگاه رفع مشکل و نگاه محرومیت است و امروز همه نیرو‌های انقلاب بسیج شدند تا مشکلات را حل کنند.

وی با بیان اینکه با حضور در مناطق روستایی و محروم می‌توان دید که گروه‌های جهادی سپاه مشغول اند تا روستا‌ها از محرومیت خارج شود، افزود: حضور مردم در روستا برای ما اهمیت دارد، زیرا ترک روستا آسان است، اما مهاجرت به شهر‌ها و افزایش حاشیه‌نشینی بر مشکلات ما می‌افزاید، اما اگر روستاییان در همان روستای خود ساکن باشند می‌توانند بعنوان یک مجموعه تولیدی عمل کرده و برای پیشرفت کشور موثر باشند.

‌رئیسی با بیان اینکه در روستا‌های ما زن و مرد به تولید مشغولند و از این تولید نه تنها خودشان بلکه شهر‌ها هم بهره‌مند می‌شوند، تصریح کرد: قرار است با تلاش مضاعف روستاییان و با کمک همه دستگاه‌های دولتی و گروه‌های جهادی چهره مناطق مرزی را در مدت کوتاه عوض شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی