تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

جزئیات نشست مجلس و دولت؛ تاکید بر کاهش قیمت کالا‌های اساسی

محمدرضا میرتاج الدینی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره نشست غیرعلنی مجلس و دولت گفت: قالیباف در این جلسه عنوان کرد که ۲۵ قلم معیشتی مردم که ۹ قلم آن کالای اساسی به حساب می‌آید باید تلاش شود تا قیمت این کالا‌ها ثابت شود یا اگر امکان آن وجود دارد قیمت این کالا‌ها کاهش یابد تا مردم برای تامین کالا‌های با مشکل روبرو نشوند.

کد خبر: ۱۴۱۴۲۰
۱۱:۵۷ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱

جزئیات نشست مجلس و دولت؛ تاکید بر کاهش قیمت کالا‌های اساسی

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس شورای اسلامی جزئیات نشست غیرعلنی مجلس و دولت را تشریح کرد.

محمدرضا میرتاج الدینی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در تشریح جلسه امروز دولت و مجلس، اظهار داشت: تعدادی از روسای کمیسیون‌ها و برخی از وزرا در حوزه تخصصی خود صحبت کردند همچنین در حوزه برنامه و بودجه از سمت مجلس تاکید شد که تکلیف برنامه هفتم توسعه و لایحه بودجه سال آینده مشخص شود و همین طور بر نظام هماهنگی پرداخت عادلانه باید مبنای کار دولت باشد.

وی افزود: میرکاظمی اعلام کرد که در سال کذشته، ۱۱۰۰ همت پرداخت شده است که ۱۸۰ همت آن به کار‌های عمرانی تخصیص پیدا کرده است و همچنین در سال ۱۴۰۰ رشد اقتصادی به چهار و دو دهم درصد رسیده است و همچنین در سال ۱۴۰۱ نیز در ۸ ماهه حدود ۸۰ درصد از منابع دولت حاصل شده است و پیش بینی می‌شود که از بودجه جاری تا ۱۲۰۰ همت از منابع حاصل شود و همچنین پیش‌بینی می‌شود که بودجه امسال همانند سال گذشته مدیریت شود و ۱۸۰ همت تسویه اوراق گذشته را داریم که در حال انجام شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: سعی داریم با هماهنگی مجلس و دولت بودجه آینده واقعی‌تر و عملیاتی‌تر بسته شود و همچنین مجلس و دولت بر همدلی و همکاری متقابل بر رفع حل مشکلات کشور تاکید داشتند. دو موردی که دولت و مجلس بر آن تاکید داشتند افزایش رضایتمندی مردم و همچنین اعتماد عمومی بود. همچنین رئیس جمهور در سخنانش بر عدالت تاکید بسیار داشتند و تصریح داشتند که تصمیم گیری‌های دولت بر محور عدالت تنظیم شده است و این موضوع نیز در برنامه هفتم توسعه نمود بیشتری پیدا خواهد کرد.

میرتاج الدینی تصریح کرد: دولت بر تصویب هرچه زودتر لایحه بودجه تاکید داشت و بیان داشت که مسائلی از قبیل صندوق توسعه و پیشرفت باید هر چه زودتر در لایحه بودجه تصویب شود تا تمرکز زدایی تحقق یابد تا توسعه و رشد در استان‌ها انجام شود.

وی بیان داشت: سپس قالیباف رئیس مجلس بر این موضوع تاکید داشت که موفقیت دولت موفقیت مجلس شورای اسلامی نیز محسوب می‌شود و تصریح کرد مجلس شورای اسلامی نیز همانند دولت بر تمرکز زدایی تاکید دارد و گفتند که باید به مدیران کشور این اجازه داده شود که با شجاعت تصمیمات مهمی را اتخاذ کنند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قالیباف در این جلسه عنوان کرد که ۲۵ قلم معیشتی مردم که ۹ قلم آن کالای اساسی به حساب می‌آید باید تلاش شود تا قیمت این کالا‌ها ثابت شود یا اگر امکان آن وجود دارد قیمت این کالا‌ها کاهش یابد تا مردم برای تامین کالا‌های با مشکل روبرو نشوند.

میرتاج‌الدینی گفت: در پایان جلسه دولت و مجلس بر نوسازی نظام مدیریتی کشور تاکید شد که باید این موجود در مبنای ۲ قوه قرار بگیرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر