
با اعلام رسانه قوه قضائیه، صادق زیباکلام، نویسنده و استاد علوم سیاسی به دادسرا احضار شد تا توضیحاتی در رابطه با ادعای مطرح شده خود ارایه کند.
دیدارنیوز: قوه قضاییه از احضار صادق زیبا کلام به دادسرا خبر داد.
به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، صادق زیبا کلام با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در توئیتر ادعایی بدون ارائه سند مطرح کرد که در پی طرح این ادعای بی استناد مقام قضایی وی را بر ادای توضیحات در رابطه با ادعای مطرح شده احضار کرد و وی باید طبق قانون فردا در دادستانی تهران حضور یابد.
به گزارش دیدارنیوز، پس از درگذشت ناگهانی و غمانگیز مهسا امینی در گشت ارشاد تهران، اعتراضهای گستردهای در ایران و با حضور ایرانیان در کشورهای دیگر شکل گرفت که حوادث تلخی برجای گذاشت و برخی فعالان سیاسی، اجتماعی، ورزشی، هنری و .. به دلیل حمایتشان از معترضان و واکنشهای خود در فضای مجازی احضار و بازداشت شدهاند.