تیتر امروز

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت
ویژه برنامه تنگنا در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت

این قسمت از تنگنا بر خلاف روال معمول برنامه، بیش از آنکه به مرور کارنامه سیاسی مهمان برنامه اختصاص یابد تاریخچه راه‌اندازی یکی از نشریات متفاوت تاریخ مطبوعات ایران را از ایده تا انتشار مورد بررسی...
موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است
در نشست «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» مطرح شد

موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است

انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری موزه تصاویر معاصر به مناسبت رخداد ۲۸ مرداد ۳۲، نشستی با عنوان «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» در محل این موزه، مصادف با بیست و هشتمین روز از مردادماه برگزار...
اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد مطرح شد:

اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند

در برنامه ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد قائم مقام‌حزب اتحاد ملت و عضو جبهه اصلاحات با موضوع "بیانیه ۱۱ ماده‌ای جبهه اصلاحات؛ راهی برای رسیدن به صلح پایدار" گفت‌و‌گو کردیم.

جوکار: هرکسی از ضابطان شکایتی دارد به دادسرا‌های نظامی مراجعه کند

محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها با اشاره به اینکه مجلس مساله دانشجویان ممنوع‌الورود را پیگیری نمی‌کند، گفت: هرکسی از ضابطان شکایتی دارد می‌تواند به دادسرا‌های نظامی مراجعه کند.

کد خبر: ۱۴۰۵۹۳
۱۰:۳۵ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱

جوکار: هرکسی از ضابطان شکایتی دارد به دادسرا‌های نظامی مراجعه کند

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون امور داخلی کشور گفت: اینکه پرونده‌های معترضان در حال رسیدگی است و در طرف مقابل رسیدگی به پرونده‌ها آغاز نشده به این علت است که احتمالا شکایت انجام نشده است، اما ما در قانون داریم که هرکسی می‌تواند از قوه قضائیه تظلم‌خواهی کند و دستگاه قضایی رسیدگی کند.

محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر روند برگزاری دادگاه معترضان و اغتشاشگران در حوادث دو ماه گذشته آغاز شد، اما هنوز خبری از برگزاری دادگاه نیرو‌هایی که احتمالا مرتکب قصوری شده‌اند، منتشر نشده است»، گفت: ببینید در رسیدگی به تخلفات تفاوتی وجود ندارد، یک بخش از شکایت‌ها متعلق به ضابطان است و اگر کسی شکایتی داشته باشد قوه قضائیه ضابطانش را می‌فرستد و به پرونده رسیدگی می‌کنند.

وی ادامه داد: در نتیجه اگر کسی از ضابطان شکایتی داشته باشد، می‌تواند در دادسرا‌های نظامی شکایت خود را مطرح کند.

نماینده مردم یزد افزود: برخی شهروندان هم که در این قضایا دچار آسیب و خسارت شدند مثلا مغازه یا خودرو‌شان را آتش زدند هم خودشان باید مراجعه کنند تا جبران خسارت شود. این‌ها باید در وهله اول به وزارت کشور و رده‌های مربوطه مراجعه کنند و اعلام خسارت کنند تا خسارت‌ها بررسی و پرداخت شود.

وی خاطرنشان کرد: اینکه پرونده‌های معترضان در حال رسیدگی است و در طرف مقابل رسیدگی به پرونده‌ها آغاز نشده به همین علت است که احتمالا شکایت انجام نشده است، اما ما در قانون داریم که هرکسی می‌تواند از قوه قضائیه تظلم‌خواهی کند و دستگاه قضایی رسیدگی کند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها همچنین در رابطه با پیگیری مجلس در مورد مساله دانشجویان ممنوع‌الورود، گفت: این موضوعات در اختیار کمیته انضباطی دانشگاه است و بنا نیست که از مجلس کسی در این کار ورود پیدا کند، چون این‌ها آیین‌نامه داخلی دارند و خودشان تصمیم می‌گیرند.

وی ادامه داد: دانشگاه محیط متفاوتی دارد و از بیرون کسی نمی‌تواند برود آنجا و بخواهد در خصوص فضای دانشگاه تصمیم بگیرد. تمام قوانین و آیین‌نامه‌ها هم به منظور رسیدگی به موضوعات این چنینی در چارچوب مقررات دانشگاه دیده شده است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور