تیتر امروز

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست
یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگو با دیدارنیوز، مطرح کرد

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست

اگر قرار بر این باشد که صحبت‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی در مذاکرات هم مطرح شود، نه تنها امکان توافق از بین می‌رود که ممکن است؛ ادامه مذاکرات نیز با توقف روبرو شود.
دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

جوکار: هرکسی از ضابطان شکایتی دارد به دادسرا‌های نظامی مراجعه کند

محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها با اشاره به اینکه مجلس مساله دانشجویان ممنوع‌الورود را پیگیری نمی‌کند، گفت: هرکسی از ضابطان شکایتی دارد می‌تواند به دادسرا‌های نظامی مراجعه کند.

کد خبر: ۱۴۰۵۹۳
۱۰:۳۵ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱

جوکار: هرکسی از ضابطان شکایتی دارد به دادسرا‌های نظامی مراجعه کند

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون امور داخلی کشور گفت: اینکه پرونده‌های معترضان در حال رسیدگی است و در طرف مقابل رسیدگی به پرونده‌ها آغاز نشده به این علت است که احتمالا شکایت انجام نشده است، اما ما در قانون داریم که هرکسی می‌تواند از قوه قضائیه تظلم‌خواهی کند و دستگاه قضایی رسیدگی کند.

محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر روند برگزاری دادگاه معترضان و اغتشاشگران در حوادث دو ماه گذشته آغاز شد، اما هنوز خبری از برگزاری دادگاه نیرو‌هایی که احتمالا مرتکب قصوری شده‌اند، منتشر نشده است»، گفت: ببینید در رسیدگی به تخلفات تفاوتی وجود ندارد، یک بخش از شکایت‌ها متعلق به ضابطان است و اگر کسی شکایتی داشته باشد قوه قضائیه ضابطانش را می‌فرستد و به پرونده رسیدگی می‌کنند.

وی ادامه داد: در نتیجه اگر کسی از ضابطان شکایتی داشته باشد، می‌تواند در دادسرا‌های نظامی شکایت خود را مطرح کند.

نماینده مردم یزد افزود: برخی شهروندان هم که در این قضایا دچار آسیب و خسارت شدند مثلا مغازه یا خودرو‌شان را آتش زدند هم خودشان باید مراجعه کنند تا جبران خسارت شود. این‌ها باید در وهله اول به وزارت کشور و رده‌های مربوطه مراجعه کنند و اعلام خسارت کنند تا خسارت‌ها بررسی و پرداخت شود.

وی خاطرنشان کرد: اینکه پرونده‌های معترضان در حال رسیدگی است و در طرف مقابل رسیدگی به پرونده‌ها آغاز نشده به همین علت است که احتمالا شکایت انجام نشده است، اما ما در قانون داریم که هرکسی می‌تواند از قوه قضائیه تظلم‌خواهی کند و دستگاه قضایی رسیدگی کند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها همچنین در رابطه با پیگیری مجلس در مورد مساله دانشجویان ممنوع‌الورود، گفت: این موضوعات در اختیار کمیته انضباطی دانشگاه است و بنا نیست که از مجلس کسی در این کار ورود پیدا کند، چون این‌ها آیین‌نامه داخلی دارند و خودشان تصمیم می‌گیرند.

وی ادامه داد: دانشگاه محیط متفاوتی دارد و از بیرون کسی نمی‌تواند برود آنجا و بخواهد در خصوص فضای دانشگاه تصمیم بگیرد. تمام قوانین و آیین‌نامه‌ها هم به منظور رسیدگی به موضوعات این چنینی در چارچوب مقررات دانشگاه دیده شده است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت