تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

رئیس پلیس پایتخت: نقشه ربودن «پروفسور فرهود» توسط آشنایان او طراحی شد

سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس پایتخت در حاشیه دستگیری عاملان ربودن پروفسور فرهود گفت: فردی از آشنایان دکتر فرهود نقشه ربودن ایشان را به دلایل شخصی طراحی کرده و با همدستی دو نفر دیگر آن را به اجرا گذاشت.

کد خبر: ۱۳۹۸۸۱
۱۰:۴۴ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱

جزئیات بیشتر از پرونده ربایش دکتر فرهود

دیدارنیوز: فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اعلام دستگیری سه نفر از عاملان ربایش دکتر فرهود، جزئیات بیشتری از این پرونده را تشریح کرد.

سردار حسین رحیمی، صبح امروز در حاشیه دستگیری عاملان ربودن پروفسور فرهود با حضور در جمع خبرنگاران در ستاد فاتب، گفت: فردی از آشنایان دکتر فرهود نقشه ربودن ایشان را به دلایل شخصی طراحی کرده و با همدستی دو نفر دیگر آن را به اجرا گذاشت. این فرد حوالی ساعت ۵:۳۰ صبح دو نفر از همدستانش را به سمت خودروی دکتر فرهود در مقابل منزلش فرستاده و آن‌ها با سوار شدن بر خودروی ایشان و معرفی خود به عنوان مامور امنیتی اقدام به ربودن پرفسور فرهود کرده‌اند.

وی ادامه داد: این افراد ابتدا با همان خودروی پروفسور فرهود او را به مرزن آباد برده و در آنجا از او درخواست هشت میلیارد تومان پول نقد یا یک دستگاه آپارتمان کردند، ظاهرا آنجا پرفسور موضوع را قبول نمی‌کند که پس از آن این افراد به شهرستان نور رفتند و دوباره موضوع را مطرح کردند که پرفسور فرهود این‌بار درخواست این افراد را مورد پذیرش قرار داد و آن‌ها اقدام به بازگشت به تهران کردند.

رحیمی با بیان اینکه همزمان کارآگاهان پلیس آگاهی نیز سرنخ‌هایی از ربودن این چهره شاخص علمی کشورمان پیدا کردند، اظهارکرد: حتی سارقان در تلاش بودند تا در مسیر بازگشت حدود چهار میلیارد تومان از وجه را برداشت کنند که موفق نشدند. در نهایت دکتر فرهود به محل کار خود بازگردانده شد و در عرض کمتر از ۲۴ ساعت نیز پلیس سارقان را شناسایی و دستگیر کرد.

جزئیات بیشتر از پرونده ربایش دکتر فرهود

ربایندگان پرفسور فرهود

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه عامل اصلی دارای آشنایی با پرفسور فرهود بود، اظهارکرد: این فرد از مدت‌ها قبل چنین تصمیمی را داشته و ناآرامی‌ها و ناامنی‌های اخیر موجب شده تا وی فرصت را برای انجام این طرح مناسب ببینید.

بازداشت ۴ عامل دیگر شهادت آرمان علی‌وردی

رحیمی همچنین از بازداشت چهار تن دیگر از عاملان شهادت آرمان علی‌وردی در شهرک اکباتان خبر داد و گفت: همانطور که قبلا اعلام کردیم، ۱۵ نفر به عنوان عامل اصلی در این پرونده مورد شناسایی قرار گرفته‌اند، البته تعدادشان بیشتر بود، اما عوامل اصلی ۱۵ نفر هستند که پنج نفر از آنان را دستگیر کردیم، چهار نفر نیز به تازگی دستگیر شدند و مابقی نیز به زودی دستگیر خواهند شد.

وی ادامه داد: طرح‌ها و اقدامات پلیس برای دستگیری این افراد ادامه خواهد داشت و ما تمامی این نفرات را بازداشت خواهیم کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی