تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
پیام حضور مردم در تکریم شهدای شاهچراغ محکومیت حمله تروریستی و تامین امنیت کشور است

رئیسی: وظیفه مسوولان حفظ آرامش و امنیت کشور است

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در جلسه امروز یکشنبه هیأت دولت، با بیان اینکه مهمترین وظیفه مسئولان برای مقابله با توطئه‌های دشمن کار و تلاش بی‌وقفه و به موقع برای حل مشکلات مردم است، گفت: مسوولان موظف به حفظ آرامش و امنیت کشور هستند.

کد خبر: ۱۳۹۵۳۰
۱۹:۵۸ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱

رئیسی:

دیدارنیوز: رئیس جمهور پیام حضور مردم در خیابان‌های شیراز و دیگر شهر‌های کشور را علاوه بر محکومیت حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ، مقابله قاطع با تروریست‌ها و تأمین و تضمین امنیت کشور دانست.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه امروز یکشنبه هیأت دولت با تسلیت شهادت جمعی از هموطنان عزیزمان در حادثه تروریستی در حرم مطهر شاهچراغ شیراز، از حضور پرشکوه آحاد مردم در آیین تشییع و تکریم مقام این شهیدان در شهر‌های مختلف قدردانی کرد.

رئیس جمهور حادثه تلخ شیراز را عینیت یافتن بخشی از هدف دشمن در ایجاد ناامنی و اختلال در زندگی مردم از طریق ناآرامی، فتنه‌گری و ترور دانست و با اشاره به افزایش نفرت عمومی نسبت به تروریست‌ها و اغتشاش‌گران افزود: مسئولان مکلف هستند همه تلاش خود را برای حفظ آرامش و امنیت کشور و خدمت‌رسانی به مردم و رفع موانعی که مخل کسب و کار و تحصیل و زندگی روزمره آنان می‌شود، بکار گیرند.

رئیس جمهور پیام حضور مردم در خیابان‌های شیراز و دیگر شهر‌های کشور را علاوه بر محکومیت حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ، مقابله قاطع با تروریست‌ها و تأمین و تضمین امنیت کشور دانست.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه مهمترین وظیفه مسئولان برای مقابله با توطئه‌های دشمن کار و تلاش بی‌وقفه و به موقع برای حل مشکلات مردم و پیشرفت کشور است، زمان شناسی را از لوازم اصلی مسئولیت دانست و افزود: همه دستگاه‌ها مکلف‌اند وظایف‌شان را در زمان مناسب انجام دهند تا هم کار انجام شده نتیجه بهتری برای مردم داشته باشد و هم تاخیر در انجام وظایف موجب از دست رفتن فرصت‌ها نشود.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش بر اجرای کامل قوانین تأکید کرد و با اشاره به مطالبه مردم و سازمان‌های مردم نهاد برای حل معضل آلودگی هوا، همه دستگاه‌های ذیربط را ملزم به اجرای بی‌قید و شرط قانون هوای پاک کرد و افزود: اگر دستگاهی به هر دلیل نتوانست به وظایف قانونی خود عمل کند باید دلیل آن را اعلام کند.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به آغاز قریب‌الوقوع مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، وزارت امور خارجه را مأمور کرد در تعامل با مسئولان قطری در این رویداد مهم ورزشی زمینه را برای پیش‌بینی و پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی فراهم کند.

آیت‌الله رئیسی در این نشست با اشاره به گزارش معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، از اقدامات صورت گرفته برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و همچنین همکاری این معاونت با وزارت آموزش و پرورش برای تجهیز مدارس دخترانه قدردانی کرد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر