تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
از سوی رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی ایران مطرح شد

ارسال سلاح ایرانی به روسیه برای جنگ علیه اوکراین کذب است

یک رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی در واکنش به اظهارات برخی مقامات اروپایی اعلام کرد که ایران هیچ سلاحی برای استفاده در جنگ علیه اوکراین به روسیه ارسال نکرده است.

کد خبر: ۱۳۸۹۰۴
۱۷:۳۸ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱

دیدارنیوز: رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی در توییتی با تاکید بر پایان یافتن تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران عنوان کرد که تهران تاکنون هیچ سلاحی به روسیه برای استفاده در جنگ علیه اوکراین ارسال نکرده است.

درحالی که امروز مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، سخنگوی وزارت خارجه فرانسه و وزرای خارجه آلمان، دانمارک و اتریش، اوکراین در اظهارنظر‌هایی مختلف مدعی استفاده روسیه از پهپاد‌های ایرانی در حمله به کی‌یف شده و تهدید کرده بودند که اگر چنین چیزی ثابت شود تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال خواهد شد، نور نیوز، رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی در توییتی نوشت: فرانسه با ادعای نقش ایران در جنگ اوکراین و مرتبط کردن آن به نقض قطعنامه ۲۲۳۱ بدنبال مقصرنمایی ایران در روند مذاکرات است، حال آنکه؛ ایران هیچ سلاحی برای استفاده در جنگ علیه اوکراین به روسیه ارسال نکرده، ضمنا تحریم تسلیحاتی ایران بنابر قطعنامه ۲۲۳۱ از اکتبر ۲۰۲۲ پایان یافته است.

این در حالی است که در گفتگو‌هایی که وزیر امور خارجه کشورمان با مقامات اروپایی داشته، دیدگاه‌های ایران به صورت واضح به آن‌ها توضیح داده شده است و این‌که اگر اروپایی‌ها مبادرت به اعمال تحریم‌های جدید کنند این اقدام آن‌ها غیر سازنده و غیر منطقی خواهد بود و طبیعتا ایران همانطور که نسبت به رفتار‌های سازنده واکنش نشان می‌دهد نسبت به رفتار‌های غیرسازنده نیز واکنش متناسب را انجام خواهد داد و در مورد منافع و مصالح ایران به هیچ وجه مسامحه و تعلل نخواهد کرد.

به گزارش دیدارنیوز، روزنامه واشنگتن پست به تازگی مدعی شده بود که روسیه از ایران موشک‌های ذوالفقار و فاتح ۱۱۰ خریده است و ایران آماده تحویل این محموله تسلیحاتی به روسیه می‌شود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر