تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
با اغماض و رأفت با بازداشتی‌ها برخورد شده است

شاکری: اکثر دانشجویان و دانش‌آموزان بازداشتی آزاد شده‌اند

اقبال شاکری، نماینده تهران در مجلس، درخصوص روند نگهداری از بازداشت‌شدگان دانش‌آموز و دانشجو طی ناآرامی‌های اخیر کشور گفت: من به شخصه پیگیر این مساله بودم و هستم و براساس اخبار و اطلاعاتی که دارم تا روز‌های اخیر کاملا با اغماض و رأفت با این افراد برخورد شده است. درخصوص دانشجویان و دانش آموزان هم که من پیگیری کردم و در جریان روند کار هستم، اکثریت آزاد شده‌اند.

کد خبر: ۱۳۸۸۰۲
۰۹:۲۷ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱

شاکری: اکثر دانشجویان و دانش‌آموزان بازداشتی آزاد شده‌اند

دیدارنیوز: نماینده تهران در مجلس گفت: در میان بازداشت شدگان تقریبا تمامی افرادی که سابقه قبلی یا بزه انتسابی نداشتند آزاد شدند و به نظرم در زمینه آزادی افراد بازداشت شده روند خوبی در جریان است.

اقبال شاکری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، درخصوص روند نگهداری از بازداشت‌شدگان دانش‌آموز و دانشجو طی ناآرامی‌های اخیر گفت: من به شخصه پیگیر این مساله بودم و هستم و براساس اخبار و اطلاعاتی که دارم تا روز‌های اخیر کاملا با اغماض و رأفت با این افراد برخورد شده است.

وی ادامه داد: مبنا هم این بود که با توجه به دستور اکید حضرت آقا و رئیس قوه قضائیه افراد بازداشت شده تفکیک شوند و طبیعتا هم همینطور است. یعنی باید میان افرادی که برای مثال تحت تاثیر اخبار جعلی و فشار رسانه‌ای یا فشار هم‌سالان به خیابان آمدند و اقداماتی انجام دادند با کسانی که آشوبگر بودند، تخریب کردند و دست به اعمال مجرمانه زدند، یک تفاوت و تمایز قائل شد. درخصوص دانشجویان و دانش آموزان هم که من پیگیری کردم و در جریان روند کار هستم، اکثریت آزاد شده‌اند.

شاکری افزود: بنابراین در میان بازداشت‌شدگان تقریبا تمامی افرادی که سابقه قبلی یا بزه انتسابی نداشتند، آزاد شدند و به نظرم در زمینه آزادی افراد بازداشت شده روند خوبی در جریان است.

عضو مجمع نمایندگان استان تهران در ادامه بیان کرد: اکثریت افرادی که در بازداشت هستند و زمینه آزادی آن‌ها فراهم نشده احتمالا دارای جرائم سنگینی بوده‌اند. مطمئن هستم که در مراجع قضایی هم تمام موازین رعایت می‌شود و اینطور نیست که فکر کنیم مثلا بنا بر این است که برخورد تندی با این‌ها شود.

شاکری همچنین عنوان کرد: یک مساله دیگر بحث موازین قانونی دانشگاه است، یعنی ممکن است افرادی قواعد آموزشی دانشگاه را زیر پا گذاشته باشند که این مساله باید درون دانشگاه و بر اساس مقررات آموزشی دانشگاه رسیدگی شود.

وی ابراز داشت: در مجموع به‌نظر من کار با روند خوبی دارد مدیریت می‌شود و اگر مشکلی پیش بیاید ما حتما دخالت می‌کنیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر