تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مردم این رفتار‌ها را می‌بینند و مقایسه می‌کنند، اما بیشتر عصبانی می‌شوند

واکنش نماینده مجلس به اظهارات هاشمی‌ گلپایگانی؛ از روی «نادانی» حرف زده!

پس از اظهارات جنجالی و عجیب محمدصالح هاشمی گلپایگانی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در خصوص حجاب و محدودیت‌های بیشتر برای زنان ایرانی، جلال رشیدی کوچی، عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در مجلس با ابراز تاسف نسبت به این اظهارات گفت: در خوش بینانه‌ترین حالت باید بگوییم که دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر از روی نادانی این حرف را در چنین شرایطی مطرح کرده است. اما سوال این است که نظام تا کِی قرار است به خاطر برخی افراد هزینه پرداخت کند؟ عده‌ای در شرایط امروز آب به آسیاب دشمن ریخته و اینگونه مردم را نسبت به تمام آرمان‌ها بدبین می‌کنند. متاسفانه کسی هم نیست که جلوی این افراد را بگیرد.‌ ای کاش عده‌ای در این شرایط به مرخصی اجباری می‌رفتند.

کد خبر: ۱۳۸۵۱۵
۱۲:۰۷ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱

واکنش نماینده مجلس به اظهارات هاشمی‌ گلپایگانی؛ به برخی‌ها «مرخصی اجباری» بدهند

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در مجلس، گفت: بنده واقعا متاسف هستم که عده‌ای در شرایط امروز آب به آسیاب دشمن ریخته و اینگونه مردم را نسبت به تمام آرمان‌ها بدبین می‌کنند.

جلال رشیدی کوچی، با اشاره به اظهارت محمدصالح هاشمی گلپایگانی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در خصوص حجاب، بیان کرد: متاسفانه نان عده‌ای در بلوا و آشوب است، فرقی نمی‌کند که در کدام طرف باشند. در خوش بینانه‌ترین حالت باید بگوییم که دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر از روی نادانی این حرف را در چنین شرایطی مطرح کرده است. اما سوال این است که نظام تا کِی قرار است به خاطر برخی افراد هزینه پرداخت کند؟

اگر مشکلی از مردم حل نمی‌کنیم حداقل سکوت کنیم

وی در ادامه اظهار کرد: ما اگر امروز نمی‌توانیم دردی از مردم دعوا کنیم حداقل بهتر است که سکوت کنیم تا درد بیشتری به مردم اضافه نکرده و بیشتر برای کشور و نظام هزینه ایجاد نکنیم. بنده واقعا متاسفم که چنین فردی با این تفکر مسئولیت گرفته و اینگونه آب به آسیاب دشمن ریخته و اینگونه مردم را نسبت به تمامی آرمان‌ها بدبین می‌کند. متاسفانه کسی هم نیست که جلوی این افراد را بگیرد.‌ ای کاش عده‌ای در این شرایط به مرخصی اجباری می‌رفتند.

نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه عده‌ای هم که نان آن‌ها در اختلاف و دوقطبی سازی جامعه است برای این مواضع "به‌به" می‌کنند. به نظر بنده در این شرایط سکوت خیلی‌ها بهترین کمک هم برای آرام شدن فضا و هم برای کمک به مردم و هم برای کمک به نظام است.‌ ای کاش به برخی از افراد مرخصی اجباری می‌دادند تا به خانه‌های خود رفته و پس از آرام شدن فضا مجددا اظهار نظر می‌کردند.

این عضو کمیسیون امور داخلی کشور گفت: جالب این است زمانی که فضای مجازی را فیلتر کردند همان افرادی که موافق فیلتر بودند، رفتند و فیلترشکن دانلود کردند و سپس در موافقت با فیلترینگ اظهار نظر می‌کنند.

رشیدی کوچی تاکید کرد: این مواضع خیلی با عقل جور در نمی‌آید، مردم این رفتار‌ها را می‌بینند و مقایسه می‌کنند، اما بیشتر عصبانی می‌شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر