تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

منادی: هر استادی حق حمایت از دانشجویان را دارد

علیرضا منادی، رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس پس از ناآرامی‌های اخیر در کشور به ویژه‌ در دانشگاه‌ها اعلام کرد که هر استادی حق دارد که از دانشجویان حمایت کند، ما هم از دانشجویان حمایت می‌کنیم.

کد خبر: ۱۳۸۴۶۳
۱۷:۱۵ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱

منادی: هر استادی حق حمایت از دانشجویان را دارد

دیدارنیوز: رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طبق آخرین اطلاعاتم دانشجو و استادی بازداشت نیستند، گفت: اصلا دانش آموز بازداشتی نداریم.

علیرضا منادی درباره آخرین وضعیت دانشجویان بازداشتی در جریان ناآرامی‌های اخیر اظهار کرد: بالای ۹۸ درصد دانشجویان بازداشتی آزاد شده اند که در این باره پیگیری‌هایی از طریق قوه قضاییه و وزرات علوم و خیلی از دستگاه‌های دیگر انجام دادیم؛ همه تلاش بر این بود که حتی یک دانشجو از کلاس درس بازنماند و سر کلاس درس حاضر شود.

هر استادی حق حمایت از دانشجویان را دارد

وی درباره حمایت از اساتید در جریان ناآرامی‌ها گفت: هر استادی حق دارد که از دانشجویان حمایت کند، ما هم از دانشجویان حمایت می‌کنیم؛ دانشجو سرمایه بزرگ انسانی کشورمان است. وقتی دانشجو به دانشگاه‌های مهم راه پیدا می‌کند، سرمایه و حتی جز بیت المال ملت ایران است که باید از آن‌ها حفاظت کنیم.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در عین حال بیان کرد: البته از دانشجویان عزیز انتظار می‌رود که اولین دغدغه آن‌ها تحصیل باشد، چون کشور و همه مسئولان منتظرند که دانشجویان، کشور را تحویل گرفته و اداره کنند؛ اداره آینده کشور بر عهده دانشجویان است پس از تحصیل باز نماند.

روسای دانشگاه‌ها در تجمعات دانشجویی حضور پیدا کرده و با دانشجویان صحبت کنند

منادی ادامه داد: دانشجویان حرف هایشان را آزادانه در داخل محیط دانشگاه بیان کنند، روسای دانشگاه‌ها هم مکلف هستند خودشان در تجمعات حضور یافته و با دانشجویان صحبت کنند کما اینکه در چندین دانشگاه روسای دانشگاه‌ها با دانشجو صحبت کردند که نمونه آن دانشگاه تبریز بود که خیلی اثرگذار بود، دانشجویان گوش کرده و عمده آن‌ها از تجمع منصرف شده و سر کلاس هایشان حاضر شدند. در دانشگاه‌های دیگر هم باید این اتفاق بیفتد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه محل تولید انسان است و سرنوشت کشور در دانشگاه رقم می‌خورد؛ امیدواریم از این به بعد هم استاد و هم دانشجو جایگاه خود را بداند که چه جایگاه بلندی دارد. جامعه و حاکمیت هم به دانشگاه و دانشجو جایگاه و ارزش خاص و ویژه‌ای بدهد.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره اینکه آیا اساتیدی بازداشت شده اند؟ گفت: تا آن جایی که می‌دانم استاد و دانشجویی در بازداشت نیستند، اگر بازداشتی باشند به ما اطلاع دهند که کمک کنیم.

اصلا دانش آموز بازداشتی نداریم

منادی درباره اینکه آیا دانش آموز و یا معلمی در ناآرامی‌ها بازداشت شده است، گفت: اصلا دانش آموز بازداشتی نداریم. درباره اینکه معلمی بازداشت شده باشد هم خبر ندارم، چون چنین چیزی نیست، اگر بازداشتی باشد به ما مراجعه می‌کنند.

وی درباره اینکه فیلمی منتشر شده که به دلیل اعتراض دانش آموزان نیرو‌هایی وارد مدرسه‌ای شدند، گفت: دروغ است و چنین چیزی وجود ندارد.

«خانه گفت‌گوی ملی» فعال شود

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره لزوم ایجاد فضایی در دانشگاه‌ها برای بیان اعتراضات گفت: این فقط برای دانشجویان نیست چه اینکه پیش از این «خانه گفت‌گوی ملی» تصویب شده بود، اما فعال نبود و باید فعال شود. درمان خیلی درد‌های جامعه در حوزه‌های مختلف به خصوص فرهنگی را «گفتگو» می‌دانیم البته باید مشکلات معیشتی مردم هم رفع شود و دولت جلوی گرانی‌ها را بگیرد.

وی با بیان اینکه باید قیمت کالا‌های اساسی همچون گوشت و مرغ و برنج به قبل برگردد، گفت: انتظار مردم رفع مشکلات معیشتی است که دولت هم با درآمدهایش می‌تواند این کار را انجام دهد. از جمله آن افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان است که دو فوریت این لایحه امروز در مجلس تصویب شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان