تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

عنابستانی: مطمئن بودم «زاهدی‌وفا» رای نمی‌آورد

علی‌اصغر عنابستانی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره عدم رای اعتماد مجلس به زاهدی‌وفا وزیر پیشنهادی کار، گفت: تقریبا مطمئن بودم که ایشان رأی نمی‌آورد و علت آن هم این بود که متاسفانه ایشان در دوره ۳ ماهه تعامل مثبتی با مجلس برقرار نکرد و در نهایت با یک رأی افتاد.

کد خبر: ۱۳۸۲۹۵
۱۰:۲۶ - ۱۳ مهر ۱۴۰۱

عنابستانی: عدم رأی اعتماد به زاهدی وفا نشان‌دهنده اهمیت تعامل با تک‌تک نمایندگان بود

دیدارنیوز: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: عدم رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی کار نشان داد که چه اندازه تعامل با تک تک نمایندگان مجلس حساس و مهم است؛ و اینکه اگر ما فکر کنیم برویم در مجلس با یک کلونی، یا هیات رئیسه یا کمیسیون ببندیم، موضوع حل می‌شود؛ خیر اینطور نیست. مشاهده کردید که هر سه کمیسیون نسبت به ایشان نظر مثبت دادند، اما صحن یک نظر دیگری داد.

علی‌اصغر عنابستانی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «شما به عنوان کسی که پیش از این از مخالفان آقای زاهدی وفا بودید چه تحلیلی از علت عدم رأی اعتماد به ایشان دارید و این اتفاق را محصول چه عواملی می‌دانید؟» گفت: در اینکه احتمال رأی‌آوری آقای زاهدی وفا ضعیف بود، تردیدی وجود نداشت، البته من در روز آخر موافق شده بودم، اما تقریبا مطمئن بودم که ایشان رأی نمی‌آورد و علت آن هم این بود که متاسفانه ایشان در دوره ۳ ماهه تعامل مثبتی با مجلس برقرار نکرد و در نهایت با یک رأی افتاد.

وی ادامه داد: این انتخابات رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی کار نشان داد که چه اندازه تعامل با تک تک نمایندگان مجلس حساس و مهم است و اینکه اگر ما فکر کنیم برویم در مجلس با یک کلونی، یا هیات رئیسه یا کمیسیون ببندیم، موضوع حل می‌شود؛ خیر اینطور نیست. مشاهده کردید که هر سه کمیسیون نسبت به ایشان نظر مثبت دادند، اما صحن یک نظر دیگری داد.

وی خاطرنشان کرد: به نظر من این یک نوع اثبات اهمیت تک تک آراء نماینگان مجلس بود. کسی که می‌خواهد با مجلس تعامل کند، باید با نفر به نفر افراد حتما یک تعامل مثبتی را داشته باشد.

عنابستانی در ادامه ابراز داشت:، اما آقای زاهدی‌وفا غیر از اینکه این تعامل را نداشت یک حاشیه‌هایی در زندگی شخصی‌اش وجود داشت که به نظر من علیرغم اینکه خود ایشان هیچ نقش و تقصیری در این موضوعات نداشت، اما باعث شد که صحن مجلس به او اقبال نکند.

وی با بیان اینکه «این مساله را یک اتفاق مثبت برای مجلس نمی‌دانم»، تاکید کرد: یعنی مجلس باید یک نگاه شایسته‌سالارانه و به دور از فضای احساسی داشته باشد، این که فضای زندگی شخصی افراد را به درون مجلس بیاوریم که خیلی از حرف‌ها هم حرف درستی نبود، به نظرم شایسته مجلس انقلابی نیست.

عضو کمیسیون اجتماعی در ادامه در پاسخ به اهمیت سرعت در معرفی وزیر بعدی از سوی رئیس جمهور باتوجه به اهمیت این وزارتخانه، گفت: آقای رئیس‌جمهور باید با فوریت برای این وزارتخانه که شاید مهمترین وزراتخانه‌ی این دولت است که خودش را دولت محرومان و عدالت نامگذاری کرده است، وزیر معرفی کند اینجا فضای خدمت به محرومان است، وزیر آن را معرفی کنند تا زودتر از بلاتکلیفی دربیاید.

وی ادامه داد: به هر حال یک سه ماه گذشته و یک اجازه خدمت مشخص برای آقای زاهدی وفا تا رأی اعتماد گرفته شده، بنابراین الان رئیس‌جمهور هیچ وقتی ندارد و باید در اولین فرصت وزیر را معرفی کند مگر اینکه برود و اجازه جدیدی از رهبری بگیرد، اما به نظر من از آنجا که رئیس جمهور راجع به انتخاب آقای زاهدی‌وفا مردد بود، معنای آن این است که وی روی افراد مختلف خیلی فکر کرده و الان احتمالا از میان گزینه‌های دیگر یکی را سریع معرفی کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر