تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

رئیسی: آماده تقویت همکاری‌ها با چین هستیم

سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور در پیامی با تبریک فرارسیدن روز ملی جمهوری خلق چین به «شی‌جین پینگ» رئیس جمهور و مردم این کشور اعلام کرد: مایلم آمادگی جمهوری اسلامی ایران را جهت تقویت هر چه بیشتر همکاری‌های همه جانبه با جمهوری خلق چین در قالب سازوکار‌های دوجانبه و در چارچوب ترتیبات و نهاد‌های چند جانبه مورد تاکید قرار دهم.

کد خبر: ۱۳۸۰۸۱
۱۰:۱۰ - ۰۹ مهر ۱۴۰۱

رئیسی: آماده تقویت همکاری‌ها با چین هستیم

دیدارنیوز: رئیس جمهور اظهار داشت: ایران و چین به عنوان دو کشور مخالف یکجانبه‌گرایی، زمینه‌های فراوانی برای گسترش همه جانبه مناسبات دارند و بی‌تردید اراده جدی دو طرف برای اجرای مشارکت جامع راهبردی، چشم‌انداز روشنی برای تحقق منافع مشترک دو کشور ترسیم می‌کند.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور در پیامی با تبریک فرارسیدن روز ملی جمهوری خلق چین به «شی‌جین پینگ» رئیس جمهور و مردم این کشور تصریح کرد: جهان کنونی با چالش‌هایی روبروست که برای فائق آمدن بر آن‌ها ضرورت دارد همکاری‌های کشور‌های مستقل افزایش یابد و راهکار‌هایی جهان‌شمول برای تامین منافع مشترک بشری اندیشیده شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از ابتکارات «توسعه جهانی» و «امنیت جهانی» رئیس جمهور چین پشتیبانی کرده و از آن‌ها به عنوان ایده‌هایی که مبتنی بر منافع جمعی ملت‌ها و معطوف به بهبود رفاه و تقویت صلح و ثبات جهانی استقبال می‌کند، افزود: ایران و چین به عنوان دو کشور مستقل و مخالف یکجانبه‌گرایی و مداخله در امور داخلی دیگر کشورها، زمینه‌های فراوانی برای گسترش همه جانبه مناسبات دارند.

رئیسی تاکید کرده است: بی‌تردید اراده جدی دو طرف برای اجرای مشارکت جامع راهبردی، چشم‌انداز روشنی برای تحکیم پیوند‌ها و تحقق اهداف و منافع مشترک دو کشور ترسیم می‌کند، لذا مایلم آمادگی جمهوری اسلامی ایران را جهت تقویت هر چه بیشتر همکاری‌های همه جانبه با جمهوری خلق چین در قالب سازوکار‌های دوجانبه و در چارچوب ترتیبات و نهاد‌های چند جانبه مورد تاکید قرار دهم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين