تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

رئیسی: سازمان ملل نباید سازمان دول قدرتمند باشد

سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری پس از ورود به نیویورک برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت: سازمان ملل نباید سازمان دول قدرتمند باشد.

کد خبر: ۱۳۷۶۳۱
۰۸:۰۱ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱

رئیسی: سازمان ملل نباید سازمان دول قدرتمند باشد

دیدارنیوز: رئیس جمهور تحریم، تروریسم و جنگ را از جلوه‌های یکجانبه‌گرایی معرفی کرد و گفت: نتیجه یکجانبه‌گرایی، موجب رنج جوامع بشری می‌شود.

آیت الله سیدابراهیم رئیسی ظهر دوشنبه به وقت محلی به منظور شرکت در هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد وارد نیویورک شد.

آیت الله رئیسی در گفتگو با خبرنگاران این سفر را فرصتی برای تبیین دیدگاه‌ها و نظرات جمهوری اسلامی ایران دانست و تاکید کرد: سازمان ملل متحد باید سازمان ملل باشد نه سازمان دول قدرتمند.

رئیس جمهور حضور در سازمان ملل را بستر مناسبی برای بحث و گفتگو درباره مشکلات امروز جهان و یافتن راهکار‌های جمعی برای رفع آن‌ها دانست.

آیت الله رئیسی تحریم را حربه قدرت‌های بزرگ برای فشار به ملت‌ها برشمرد و گفت: تحریم‌ها به ضرر ملت‌ها هستند و با صلح، آرامش و امنیت در تضاد است.

رئیسی تحریم، تروریسم و جنگ را از جلوه‌های یکجانبه گرایی معرفی و تصریح کرد: نتیجه یکجانبه‌گرایی، رنج جوامع بشری است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی