تیتر امروز

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
فرجی‌راد: از شهریور ۱۳۲۰ تا کنون، شاهد چنین وضعیت خطیری در ایران نبودیم/ تصور نمی‌کنم اسرائیل تا دو ماه آینده به ایران حمله کند/ با ازسرگیری گفت‌و‌گوها، احتمالا شاهد مذاکرات مستقیم بین تهران و واشنگتن خواهیم بود
در گفتگوی دیدارنیوز با یک دیپلمات با سابقه مطرح شد

فرجی‌راد: از شهریور ۱۳۲۰ تا کنون، شاهد چنین وضعیت خطیری در ایران نبودیم/ تصور نمی‌کنم اسرائیل تا دو ماه آینده به ایران حمله کند/ با ازسرگیری گفت‌و‌گوها، احتمالا شاهد مذاکرات مستقیم بین تهران و واشنگتن خواهیم بود

عبدالرضا فرجی‌راد، دیپلمات با سابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل با حضور در استودیوی دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت حاکم بر منطقه و مناسبات مربوط به آن، پس از جنگ ۱۲ روزه و تجاوز اسرائیل به خاک...
فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
معین‌الدین سعیدی، نماینده مجلس اعلام کرد

«گشت ارشاد» باعث روگردانی مردم از حجاب شده است

معین‌الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار، با اشاره به اینکه «گشت ارشاد» باعث روگردانی مردم از حجاب شده و مشخص نیست مبتنی بر کدام ردیف قانونی این گشت‌ها فعالیت می‌کنند، گفت: بررسی نگاه چهره‌هایی، چون شهید قاسم سلیمانی و سایر بزرگان درخصوص دختران سرزمین نیز نشان می‌دهد که در اندیشه این عزیزان گشت ارشاد جایی نداشته است.

کد خبر: ۱۳۷۵۸۳
۱۷:۰۱ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱

«گشت ارشاد» باعث روگردانی مردم از حجاب شده است

دیدارنیوز: یکی از نمایندگانی که این روز‌ها درخصوص ضرورت بررسی دقیق عملکرد گشت‌های ارشاد در کشور صحبت می‌کند، معین‌الدین سعیدی نماینده مردم چابهار در مجلس است. چهره‌ای که معتقد است این شکل و شیوه فعالیت نظارتی نه تنها کمکی به ترویج امر حجاب در کشور نکرده است، بلکه باعث روگردانی بسیاری از جوانان از اصل حجاب نیز شده است.

سعیدی با اشاره به انتشار خبر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب درخصوص پرونده مهسا امینی گفت: «در اغلب موارد و بعد از وقوع هر فاجعه‌ای در ایران رسم است که کمیته‌های حقیقت‌یاب، بررسی شکست و... تشکیل می‌شوند. معمولا رییس‌جمهوری به وزیر کشور دستور می‌دهند، وزیر کشور به معاونان خود و معاونان وزرا به مدیرکل‌ها دستوراتی را صادر می‌کردند، اما این واکنش‌ها نه تنها کمکی به کشف حقیقت نمی‌کردند، بلکه زمان نیز از دست رفته، حساسیت‌ها کاهش پیدا می‌کرد و موضوع از تیررس توجه افکار عمومی خارج می‌شوند. وجدان عمومی جامعه این روز‌ها به خطر افتاده و همه مردم جامعه احساس نا امنی می‌کنند.»

نماینده مردم چابهار در مجلس ادامه داد: «در کشوری که خودشان را پیرو امامی می‌دانند که با برداشته شدن خلخالی از پای یک زن یهودی می‌فرمودند که اگر همه از این درد بمیرید، تعجبی ندارد، قابل قبول نیست که با دختران ایرانی این‌گونه رفتار شود. باید کار کارشناسی شود و جلوی این نوع اعمال غیرمعقول گرفته شود.»

سعیدی در پاسخ به این پرسش که تشکیل کمیته حقیقت‌یاب تا چه اندازه می‌تواند موضوع را شفاف‌سازی کند، گفت: «متاسفانه رویه‌های گذشته و کمیته‌های حقیقت‌یاب، کارکرد مناسبی نداشته‌اند. این‌بار رییس مجلس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی را مسوول پیگیری قضیه کرده است. رییس‌جمهوری هم با خانواده مرحوم امینی گفتگو داشته‌اند، اما به نظرم باید بازنگری جدی در عملکرد گشت ارشاد اتفاق بیفتد، چراکه خروجی گشت ارشاد به گونه‌ای نبوده که به تبیین فلسفه حجاب در جامعه کمک کند. بررسی نگاه چهره‌هایی، چون شهید قاسم سلیمانی و سایر بزرگان درخصوص دختران سرزمین نیز نشان می‌دهد که در اندیشه این عزیزان گشت ارشاد جایی نداشته است.»

او درخصوص ورود مجلس برای تصویب قانونی درخصوص برچیده شدن گشت‌های ارشاد خاطرنشان کرد: «گشت ارشاد، هیچ محمل قانونی ندارد و مشخص نیست مبتنی بر کدام ردیف قانونی این گشت‌ها فعالیت می‌کنند. تنها قانون حجاب وجود دارد که در آن اشاره‌ای به گشت ارشاد نشده است. گروهی از نمایندگان به دنبال آن هستند که با پایان تعطیلات مجلس طرحی را در این زمینه برنامه‌ریزی کرده تا مردم دیگر آزاری از گشت‌های ارشاد نبینند. برخی مسوولیت این فاجعه را متوجه شخص وزیر کشور می‌دانند، اما به نظر من موضوع ریشه‌ای‌تر از عملکرد وزیر کشور است و باید سرچشمه‌ها را اصلاح کرد.»

منبع: اعتماد
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
محمدحسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۸
0
0
سعیدی مبارز که با شاه ملعون بیعت کرده تا راه او را در کشف حجاب ادامه دهد به دنبال بهانه های بنی اسرائیلی می‌گردد زهی خیال باطل
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۱
0
0
من خودم تابع دینم ولی بخدا ضرر گشت ارشاد و حجاب اجباری باعث نابودی این انقلاب میشه
امروز پنجشنبه ۲۶ تير
امروز پنجشنبه ۲۶ تير
امروز پنجشنبه ۲۶ تير
امروز پنجشنبه ۲۶ تير