تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

نماینده مجلس: در اجرای امر به معروف از احضار و بازداشت خودداری شود

سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص درگذشت ناگوار مهسا امینی در زمان بازداشتش توسط گشت ارشاد، گفت: حضور در اماکن مرتبط با نیروی انتظامی برای جامعه دارای یک قبح است و وقتی افراد در قالب "هدایت"، "توجیه"، "آموزش" و یا هر اسم دیگری که بر آن می‌گذاریم بازداشت یا احضار می‌شوند این مساله ناخودآگاه برایشان استرس‌آفرین است و بهتر است در اجرای امر به معروف و نهی از منکر تا حد امکان از احضار و بازداشت خودداری شود.

کد خبر: ۱۳۷۴۴۵
۱۱:۱۵ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۱

نماینده مجلس: در اجرای امر به معروف از احضار و بازداشت خودداری شود

دیدارنیوز: نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حادثه پیش آمده برای مهسا امینی گفت: به عنوان یک زن از اتفاق پیش آمده عمیقا ناراحتم، در قامت یک نماینده مجلس خود را در کنار خانواده مرحوم می‌دانیم و از ظرفیت کمیسیون اصل نود و فراکسیون زنان از وزارت کشور و نیروی انتظامی توضیحات دقیق نسبت به این حادثه را مطالبه خواهیم کرد.

سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، درخصوص حادثه رخ داده برای مهسا امینی با تاکید بر لزوم پیگیری دقیق ابعاد این حادثه، گفت: متاسفانه شاهد اتفاق تلخی برای یکی از دختران کشورمان هستیم و باید توجه داشت که این حادثه به هر دلیلی که رقم خورده باشد، قابل توجیه نیست.

وی ادامه داد: به عنوان یک زن از اتفاق پیش آمده عمیقا ناراحتم و خود را کنار خانواده مرحوم می‌دانیم. همچنین در قامت یک نماینده مجلس با استفاده از ظرفیت کمیسیون اصل نود و فراکسیون زنان از وزارت کشور و نیروی انتظامی توضیحات دقیق نسبت به این حادثه را مطالبه خواهیم کرد.

رفیعی با اشاره به دستور رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای پیگیری این حادثه، اظهار داشت: در خبر‌ها مشاهده کردم که آقای رئیسی، وزیر کشور را مکلف به پیگیری این حادثه کردند و پزشکی قانونی نیز کارگروه ویژه‌ای را به منظور بررسی ابعاد پزشکی آن تشکیل داده است. مجلس هم با دقت و از طریق بکارگیری تمامی ابزار‌های نظاتی ممکن این مساله را پیگیری خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: بررسی ابعاد این حادثه باید به دقت و فوریت انجام شده و با خاطیان احتمالی برخورد مقتضی صورت گیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین ابراز داشت: برای اجرای قانون می‌توان از روش‌های مختلفی بهره جست، اما بسیار بهتر است که اجرای قانون با خوش سلیقگی انجام شود تا جامعه را همراه کند. نباید با وقوع حوادثی مانند آنچه که برای مهسا امینی رخ داد خانواده‌ها را نسبت به حضور فرزندانشان در جامعه نگران کرد.

وی افزود: نیروی انتظامی در توضیحاتی که نسبت به این حادثه داشته آورده است که «خانمی برای توجیه و آموزش به یکی از بخش‌های پلیس تهران بزرگ هدایت شده بود که ناگهان در جمع سایر افراد هدایت شده به طور ناگهانی دچار عارضه قلبی شد». عزیزان باید توجه داشته باشند که حضور در اماکن مرتبط با نیروی انتظامی برای جامعه دارای یک قبح است و وقتی افراد در قالب "هدایت"، "توجیه"، "آموزش" و یا هر اسم دیگری که بر آن می‌گذاریم بازداشت یا احضار می‌شوند این مساله ناخودآگاه برایشان استرس‌آفرین است و بهتر است در اجرای امر به معروف و نهی از منکر تا حد امکان از احضار و بازداشت خودداری شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی