تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

ابطحی: «خاتمی» در صدور حکم ارتداد رشدی نقشی نداشت

محمدعلی ابطحی، گزارش شبکه بی‌بی‌سی جهانی درباره نقش محمد خاتمی، رئیس جمهور سابق کشورمان در صدور حکم ارتداد سلمان رشدی را «قاطعانه» رد کرد.

کد خبر: ۱۳۶۴۲۴
۱۷:۵۶ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۱

ابطحی: «خاتمی» در صدور حکم ارتداد رشدی نقشی نداشت

دیدارنیوز: ابطحی، ادعای «بی بی سی» جهانی درباره نقش خاتمی در صدور حکم ارتداد رشدی را به نقل از رئیس دولت اصلاحات را «قاطعانه» تکذیب کرد.

محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات در یادداشتی اینستاگرامی خود نوشت:

شبکه بی بی سی جهانی در خبری مدعی شده است که آقای خاتمی تحت تاثیر یکی از شخصیت‌های پاکستانی، در فرودگاه تهران، خبر اهانت سلمان رشدی به پیامبر را به امام رسانده و امام فتوای مشهور خودشان را داده‌اند.

من، چون آن زمان معاون بین الملل وزارت ارشادی بود که آقای خاتمی وزیرش بود و مسایل بین المللی را معاونت ما پیگیری می‌کرد و در جزییات خبر بودم، از این خبر تعجب کردم. می‌دانستم این خبر دروغ است. محض احتیاط با خود آقای خاتمی هم حرف زدم. ایشان هم قاطعانه تکذیب می‌کرد.

می‌دانید که من خاطراتم را همیشه می‌نویسم. در خاطرات آن سال‌ها دیدم اولین بار در سال ۶۷ آقای محتشمی -وزیر کشور وقت- خبر چاپ کتاب را به ما دربخش بین‌الملل ارشاد رساند. گفت در پاکستان اعتراضات و تظاهراتی علیه مطالب کتاب اتفاق افتاده و حتی کشته هم داده اند.

واکنش پاکستان عملا آن کشور را پیشتاز ماجرا نشان داد و این در حالی بود که هنوز از ام‌القرای جهان اسلام صدایی بلند نشده بود. تا اینکه فتوای امام در خصوص مهدورالدم خواندن سلمان رشدی صادر شد.

آقای محتشمی همان عصر که خبر را به ما داد به دفتر امام رفت و خبر را به ایشان رساند. پس از رسیدن خبر به دفتر امام بلافاصله با ما تماس گرفتند، دستور دادند که تا فردا شب یک نسخه‌ ترجمه شده از کتاب را حاضر کنیم و فتوا انتشار یافت.

آقای محتشمی می‌گفت با اینکه پاکستان، تظاهرات را شروع کرد و کشور‌هایی مثل عربستان سعودی هم بیانیه دادند، ولی فتوای امام همه جهان اسلام را دنبال ایشان کشاند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين