تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

قالیباف: تعرض به قهرمانان ملی نتیجه‌ای جز رسوایی ندارد

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تعرض به قهرمانان ملی جز رسوایی و بی اعتباری برای تعرض کنندگان و حامیان آن‌ها نتیجه‌ای ندارد.

کد خبر: ۱۳۵۴۵۶
۰۹:۴۰ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱

قالیباف: تعرض به قهرمانان ملی نتیجه‌ای جز رسوایی ندارد

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تعرض به قهرمانان ملی که پای جنایتکارانی همچون داعش را از سرزمین عزیزمان کوتاه کردند، خاک پاشیدن به آفتاب است که جز رسوایی و بی اعتباری برای تعرض کنندگان و حامیان آن‌ها نتیجه‌ای ندارد.

محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فرا رسیدن روز مقاومت اسلامی که یادآور مقاومت جانانه حزب الله لبنان در جنگ ۳۳ روزه و آغاز فصل جدیدی از مبارزه با رژیم جنایتکار صهیونیستی بود را گرامی می‌دارم.

وی افزود: جنبش جهاد اسلامی فلسطین در آخرین حلقه از مقاومت اسلامی علیه جنایتکاران صهیونیست، نویدبخش و در هم کوبنده ظاهر شد. حرکت جهاد اسلامی ثابت کرد که امروز هر بخش از مقاومت اسلامی به تنهایی توانایی در هم کوبیدن عمیق‌ترین لایه‌های دفاعی رژیم صهیونیستی و خرد کردن اراده آن‌ها را دارا است و امروز در سایه اتحاد و همدلی همه جریان‌های مقاومت با قاطعیت می‌گوییم که زوال دشمن غاصب نزدیک‌تر از هر روزی است.

مدافعان حرم نگهبان امنیت و ناموس کشور عزیزمان نیز هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: قریب به ۸ دهه تبهکاری و جنایتب رژیم صهونیستی بر هر بیننده منصفی آشکار ساخته است که موجودیت این رژیم در گرو ایجاد ناامنی، اختلاف، ترور، اشغال و جنایت سازمان یافته در سراسر منطقه است. هر روزی که جهان شاهد جنایت‌های بیشتری از سوی صهیونیست‌ها است و نقشه‌های شوم آن‌ها با همدستی رژیم‌های استکباری و ارتجاعی بیشتر برملا می‌شود، نقش مدافعان سرافراز و پر افتخار حرم در دفاع از امنیت ایران عزیزمان و ثبات منطقه آشکارتر می‌گردد.

قالیباف یادآور شد: در روز‌های ابتدایی جنگ در سوریه و عراق، عده‌ای دچار خطای محاسباتی شدند، اما هنگامی که واقعیت صحنه با جنایت‌های دهشناک داعش عیان شد، حتی کشور‌های اروپایی را نیز نگران کرد. هر ایرانی منصفی با سلیقه‌های سیاسی مختلف به این باور رسید که مدافعان حرم فقط پاسداران حریم اهل بیت عصمت و طهارت نیستند، بلکه نگهبان امنیت و ناموس کشور عزیزمان نیز هستند.

تعرض به قهرمانان ملی نتیجه‌ای جز رسوایی برای تعرض کنندگان آن‌ها ندارد

وی افزود: به همین جهت تعرض به این قهرمانان ملی که پای جنایتکارانی همچون داعش را از سرزمین عزیزمان کوتاه کردند، خاک پاشیدن به آفتاب است که جز رسوایی و بی اعتباری برای تعرض کنندگان و حامیان آن‌ها نتیجه‌ای ندارد. ما به این شهدای مظلوم که خود را فدای مردم ایران و حفظ حریم اهل بیت کردند افتخار می‌کنیم و زندگی در امنیت خود را مدیون آن‌ها می‌دانیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین از برپایی پرشکوه مجالس عزا و ذکر مصیبت سیدالشهدا (ع) در سراسر کشور تقدیر و تشکر کرد و گفت: ظهور جلوه‌های اسلامی سیاسی از قبیل ظلم ستیزی، مقاومت در برابر دشمنان اسلام، مبارزه علیه رژیم صهیونیستی و افشای خط نفاق در عزاداری‌های محرم امسال به طور ویژه دشمنان اسلام و حامیان اسلامی آمریکایی را خشمگین ساخت. خشم دشمنان از آموزه‌های اسلام ناب محمدی ثابت کرد که هیات بصیرت افزا و ظلم ستیز مایه عزت مسلمین و خار چشم منافقین است.

مسئولان مراسم اربعین دغدغه مردم برای حضور در این راهپیمایی را رفع کنند

قالیباف در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به پیش بینی استقبال گسترده مردم برای حضور در مراسم اربعین امسال در کشور عراق، تاکید می‌کنیم که ضروری است مسئولان مربوطه در تمامی مراحل حضور مردم در این راهپیمایی باشکوه همه امکانات را برای رفع دغدغه‌های مردم و تسهیل روندها، به کار گیرند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان