تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

انتقاد از افزایش قیمت بلیط هواپیما و کیفیت قطارها/ حسینی: این تبعیض است!

کریم حسینی، نماینده اهواز در مجلس در تذکری به وزیر راه و شهرسازی، گفت: وضعیت پرواز‌ها و صدور بلیط برای مردم خوزستان بسیار سخت شده به طوری که قیمت بلیط‌ها بسیار زیاد است. کیفیت قطار‌ها در خوزستان بسیار پایین بوده و عمدتا قطار‌ها قدیمی و فرسوده هستند و این موضوع تبعیض در ارائه خدمات محسوب می‌شود.

کد خبر: ۱۳۴۱۵۶
۱۳:۳۸ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱

انتقاد از افزایش قیمت بلیط هواپیما و کیفیت قطارها/ حسینی: این تبعیض است!

دیدارنیوز: نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی از افزایش قیمت بلیط هواپیما و قطار انتقاد کرد.

کریم حسینی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس در تذکری به وزیر نیرو درباره رهاسازی آب پشت سد رودخانه کرخه گفت: در شهرستان‌های حمیدیه، دشت آزادگان و هویزه حداقل آب برای شرب دام‌ها وجود ندارد پس هرچه سریع‌تر نسبت به رهاسازی حداقلی آب در این شهرستان‌ها اقدام شود.

نماینده اهواز در تذکری به وزیر راه و شهرسازی، گفت: وضعیت پرواز‌ها و صدور بلیط برای مردم خوزستان بسیار سخت شده به طوری که قیمت بلیط‌ها بسیار زیاد است. کیفیت قطار‌ها در خوزستان بسیار پایین بوده و عمدتا قطار‌ها قدیمی و فرسوده هستند و این موضوع تبعیض در ارائه خدمات محسوب می‌شود.

حسینی در تذکری به وزیر اقتصاد نیز گفت: بانک‌ها در ارائه تسهیلات به ویژه وام مسکن، ازدواج و پرداخت وام تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان بدون ضامن در استان خوزستان به قانون عمل نمی‌کنند و دستور وزیر در پرداخت تسهیلات بدون ضامن عملی نشده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها