تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آصفری: آمریکا از خر شیطان پایین بیاید

نایب رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در مجلس شورای اسلامی، گفت: امیدوارم آمریکا از خر شیطان پایین آمده و گام در مسیر مذاکرات برد - برد بگذارد.

کد خبر: ۱۳۳۲۱۷
۱۲:۳۷ - ۱۶ تير ۱۴۰۱

آصفری: آمریکا از خر شیطان پایین بیاید

 

دیدارنیوز: محمدحسن آصفری با اشاره به روند مذاکرات هسته ای، بیان کرد: امروز شاهدیم که در روند مذاکرات، آمریکا نقش پلیس بد و خوب را بازی می‌کند، از یک طرف آمریکایی‌ها سعی می‌کنند که از جایگاه بی طرفانه آژانس و شورای حکام سوءاستفاده کنند و با مطرح کردن موارد بی پایه و بی اساس سعی دارند فشار را بر ایران افزایش داده و حق مسلم ایران را در برداشته شدن تحریم‌ها کمرنگ کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه خط مشی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات کاملا مشخص است، اظهار کرد: ما به دنبال این هستیم که مذاکراتی نتیجه بخش با برداشته شدن تحریم‌های چهارگانه شورای امنیت، سازمان ملل، اتحادیه اروپا و کنگره و دولت آمریکا صورت گیرد، در کنار این موارد جمهوری اسلامی آماده است که هرگونه همکاری را مانند گذشته با آژانس بین المللی انرژی اتمی داشته باشد.

 

زمانی مذاکرات به نتیجه می‌رسد که تحریم‌ها کنار رود

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: قرار دادن برخی از مجموعه‌های ما در لیست تحریم‌ها در حالی که هیچ دلیل و توجیه فنی ندارد نشان دهنده این است که آمریکایی‌ها در حال بازی در زمین مذاکره بوده و به دنبال این هستند که جمهوری اسلامی ایران را پشت مذاکرات متوقف کرده تا روند فعالیت‌های هسته‌ای ما کند شود.

آصفری در پایان تاکید کرد: زمانی مذاکرات به نتیجه می‌رسد که آمریکایی‌ها تحریم‌های خود را بردارند در غیر این صورت جمهوری اسلامی به فعالیت‌های هسته‌ای خود سرعت بیشتری خواهد داد و مطمئنا برای هر اقدام آمریکایی و شورای حکام، ما گزینه‌هایی را داریم که در زمان معین بر روی میز خواهیم آورد. توقع می‌رود که آمریکا از خر شیطان پایین بیاید و متوجه اشتباه‌های خود در گذشته شده و گام در مسیر یک مذاکره برد_ برد گذاشته تا شاهد برداشته شدن تحریم‌ها باشیم. در غیر این صورت تلف کردن وقت نفعی برای آمریکا و کشور‌های طرف برجامی نخواهد داشت.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها