تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

موافقت «رئیسی» با تسویه بدهی دولت به بانک ملی

محمدرضا فرزین، مدیر عامل بانک ملی از موافقت رئیس جمهور برای تسویه بدهی دولت به این بانک خبر داد و گفت: این موضوع در حضور رئیس جمهور مطرح شده و ایشان نسبت به حل موضوع قول مساعد داده‌اند.

کد خبر: ۱۳۲۵۲۲
۱۳:۴۳ - ۰۵ تير ۱۴۰۱

موافقت «رئیسی» با تسویه بدهی دولت به بانک ملی

دیدارنیوز: مدیر عامل بانک ملی از موافقت رئیس جمهور برای تسویه بدهی دولت به این بانک خبر داد و گفت: سیستم‌های حفاظتی تازه‌ای برای شعب طراحی شده و در کنار ساماندهی صندوق ها، بیمه شدن آن‌ها نیز در حال پیگیری است.

محمدرضا فرزین در همایش بررسی عملکرد ادارات امور شعب منطقه ۲ با بیان این که بدهی دولت به بانک ملی ایران انباشته شده و وصول آن می‌تواند گره از بسیاری مشکلات بگشاید، اظهار کرد: این موضوع در حضور رئیس جمهور مطرح شده و ایشان نسبت به حل موضوع قول مساعد داده‌اند.

او ادامه داد: معاون اقتصادی رئیس جمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز بر حل این مشکل اتفاق نظر دارند و در تلاشیم با یکی از روش‌های ممکن، مطالبات خود از دولت را وصول کنیم.

مدیرعامل بانک ملی ایران در ادامه این جلسه با تاکید بر این که پتانسیل‌های بانک در همه زمینه‌ها باید فعال شود تا منابع جدیدی به بانک تزریق شود، خاطرنشان کرد: با برگزاری جشنواره تلاش ملی، منابع خوبی به بانک تزریق شد و با اجرایی شدن جشنواره همت ملی نیز این رویه ادامه یافته است.

فرزین همچنین به لزوم استفاده از ظرفیت دستگاه‌های کارتخوان به منظور بهره مندی از منابع ناشی از عملکرد آن‌ها و نیز کارمزد دریافتی اشاره کرد و گفت: بانک ملی ایران برای خرید یک میلیون دستگاه کارتخوان جدید برنامه ریزی کرده و کارتخوان‌های موجود را نیز ساماندهی خواهد کرد.

مدیرعامل بانک ملی ایران با تاکید بر این که کارتخوان‌ها می‌توانند چندین برابر تسهیلات پرداختی منابع به بانک تزریق کنند، اظهار کرد: نظام بازاریابی دقیقی به این منظور در حال طراحی است تا کارتخوان‌ها حداکثر بازدهی را برای بانک داشته باشند.

فرزین در این جلسه همچنین با اشاره به سرقت اخیر از صندوق‌های اجاره‌ای بانک، ضمن قدردانی از خدمات پلیس که به دستگیری سارقان در کمترین زمان ممکن منجر شد، گفت: در پی این حادثه، سیستم‌های حفاظتی تازه‌ای برای شعب طراحی شده و در کنار ساماندهی صندوق ها، بیمه شدن آن‌ها نیز در حال پیگیری است.

وی از راه اندازی جشنواره تازه‌ای به منظور وصول مطالبات معوق بانک ملی ایران در آینده نزدیک خبر داد و گفت: با اجرای این طرح، منابع تازه‌ای در بانک جریان می‌یابد که می‌توان از آن برای تسهیلات دهی به مشتریان استفاده کرد.

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران نیز در این جلسه با بیان این که عارضه یابی از فعالیت‌های بانک انجام شده و نقاط قوت و ضعف به خوبی احصا شده اند، گفت: تجهیر منابع در کنار تخصیص منابع به طور همزمان در طرح‌های جاری بانک پیگیری می‌شوند.

حسن مونسان با تاکید بر این که منابع انسانی بانک باید در مرکز توجه فعالیت‌ها باشند، اظهار کرد: استفاده از پتانسیل‌هایی مانند ارائه خدمات به بورس کالا، مشتریان بورسی و فروش تنخواه کارت می‌تواند در کنار ایجاد منابع جدید، دامنه خدمات دهی به مشتریان را نیز توسعه دهد.

دیگر عضو هیات عامل بانک ملی ایران نیز در این جلسه با بیان این که مجموعه عملیات بانک باید در هدف گذاری‌ها مد نظر قرار بگیرد، گفت: افزایش سهم بازار و خروج از زیان عملیاتی، دو هدف عمده بانک ملی ایران است.

محمد شیریجیان افزود: اهداف طرح‌های بانک باید متمرکز باشد و نباید تشتت در هدف گذاری به سردرگمی واحد‌ها منجر شود.

عضو هیات عامل و معاون مالی بانک نیز با تاکید بر اینکه رشد و اعتلای نام بانک ملی ایران مهم‌ترین هدف ماست، گفت: در شرایط فعلی باید تراز نقدینگی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و کنترل ورود و خروج نقدینگی در راس امور باشد.

امیر مسعود رزازان با تاکید بر اینکه روسای شعب باید ریسک حرفه خود را بشناسند، افزود: ما باید بدانیم کدام تسهیلات یا کدام یک از مشتریان برایمان همراه با ریسک خواهند بود.

معاون امور شعب و بازاریابی منطقه ۲ کشور هم با تاکید بر اینکه هرگونه بهبود در وضعیت بانک نیازمند ایجاد تغییر در نگرش هاست، گفت: امروز رفتار بازار‌ها و حتی مشتریان نسبت به گذشته هوشمندانه‌تر شده و رویکرد بانک‌ها نیز به لحاظ نحوه تعامل با مشتریان و خدمت رسانی به آن‌ها تغییرات بنیادین داشته است. از طرفی، سطح وفاداری مشتریان متغیر بوده و از این جهت، حفظ مشتریان باید بر اساس توانمندی‌های بانک باشد که از جمله آن می‌توان به برند و جایگاه اشاره کرد.

محمد نجف زاده با تاکید بر اهمیت نقش و جایگاه روسای شعب در جذب منابع مشتریان افزود: روسای شعب باید رفتار تک تک مشتریان را در مراودات مالی آن‌ها رصد کنند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر