تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.

قول وزارت ورزش به ملی‌پوشان برای پرداخت پاداش‌ها و مشکل سربازی

سینا کلهر معاون فرهنگی و اسماعیل احمدی، مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان شب گذشته (دوشنبه) در محل تمرین و هتل محل اقامت تیم ملی فوتبال ایران در دوحه حضور یافتند. معاون فرهنگی وزارت ورزش در جمع ملی پوشان قول داد پیرامون مطالبات و خواسته‌های اعضای تیم ملی ازجمله پرداخت پاداش‌ها، حل مشکل خدمت سربازی و برخی موارد و موضوعات مطرح شده در این جلسه اقدامات لازم با همکاری و حمایت وزارت ورزش صورت می‌گیرد.

کد خبر: ۱۳۱۱۴۷
۱۱:۰۱ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱

قول معاون وزارت ورزش به ملی‌پوشان برای پرداخت پاداش‌ها و مشکل سربازی

دیدارنیوز: معاون فرهنگی و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ورزش شب گذشته در اردوی تیم ملی در دوحه حضور یافتند.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، سینا کلهر معاون فرهنگی و اسماعیل احمدی، مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان شب گذشته در محل تمرین و هتل محل اقامت تیم ملی فوتبال ایران در دوحه حضور یافتند.

کلهر و احمدی همچنین ضمن دیدار با بهرام رضاییان عضو هیات رئیسه، حمید استیلی مدیر تیم ملی و دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی در جریان آخرین شرایط تیم ملی در این اردو قرار گرفتند.

معاون فرهنگی وزارت ورزش همچنین در جمع ملی پوشان قول داد پیرامون مطالبات و خواسته‌های اعضای تیم ملی ازجمله پرداخت پاداش‌ها، حل مشکل خدمت سربازی و برخی موارد و موضوعات مطرح شده در این جلسه اقدامات لازم با همکاری و حمایت وزارت ورزش صورت می‌گیرد.

قول معاون وزارت ورزش به ملی‌پوشان برای پرداخت پاداش‌ها و مشکل سربازی

اسماعیل احمدی مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان نیز با تاکید بر توجه ویژه وزیر ورزش و جوانان به موضوع شرایط و آماده سازی تیم ملی از ارائه گزارش مشروح آخرین شرایط تیم ملی به وزیر جهت انجام اقدامات لازم و مساعدت همه جانبه وزارت ورزش و جوانان در این زمینه خبر داد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی