تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

دو نفتکش توقیف‌‌شده در ایران؛ یونان خواستار کمک بین‌المللی شد

مقامات دریانوردی یونان خواستار کمک بین‌المللی برای آزادسازی خدمه دو نفتکشی شدند که هفته گذشته توسط نیرو‌های سپاه پاسداران ایران توقیف شدند. یوآنیس پلاکیوتاکیس، وزیر بازرگانی یونان، این حادثه را «تهدیدی برای امنیت کشتیرانی و تجارت» توصیف کرده است.

کد خبر: ۱۳۰۸۴۸
۰۸:۱۴ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۱

دو نفتکش توقیف‌‌شده در ایران؛ یونان خواستار کمک بین‌المللی شد

دیدارنیوز: مقامات دریانوردی یونان روز پنجشنبه ۲ ژوئن (۱۳ خرداد) خواستار کمک بین‌المللی برای آزادسازی خدمه دو نفتکشی شدند که هفته گذشته توسط نیرو‌های سپاه پاسداران ایران توقیف شدند.

دو نفتکش دلتا پوزئیدو «Delta Poseido» و پرودنت واریر «Prudent Warrior» هفته گذشته توسط سپاه پاسداران در خلیج فارس توقیف شدند.

تصاویر پخش شده از تلویزیون دولتی ایران نیرو‌های مسلح سپاه پاسداران را نشان می‌داد که از هلیکوپتر بر روی عرشه یکی از شناور‌ها فرود می‌آیند. مقامات نظامی ایران بدون دادن توضیحات بیشتر دلیل این اقدام را مشاهده پاره‌ای تخلفات از جانب نفتکش‌های یونانی اعلام کرده‌اند.

یوآنیس پلاکیوتاکیس، وزیر بازرگانی یونان، این حادثه را «تهدیدی برای امنیت کشتیرانی و تجارت» توصیف کرده است.

وی گفت: «ما از همه کشور‌ها می‌خواهیم که برای پایان دادن به این حادثه غیرقابل قبول و اطمینان از عدم تکرار آن اقدام کنند.»

گارد ساحلی یونان و سرویس‌های نظارتی دریانوردی مستقل پیشتر اعلام کرده بودند که این دو نفتکش در بندرعباس ایران پهلو گرفته‌اند. دستکم ۹ شهروند یونانی و یک قبرسی در این نفتکش‌ها حضور داشتند.

مقامات ایرانی روز شنبه، یک روز پس از توقیف نفتکش‌های یونانی، اعلام کرده بودند که خدمه این دو نفتکش بازداشت نشده‌اند و در سلامت کامل به سر می‌برند.

توقیف نفتکش‌های یونانی تنها چند روز پس از آن صورت گرفت که آتن اعلام کرد ۷۰۰ هزار بشکه نفت خام ایران را که در ماه آوریل از یک نفتکش با پرچم روسیه در توقیف کرده بود، به ایالات متحده تحویل خواهد داد.

گارد دریایی یونان روز ۱۹ آوریل یک نفت‌کش روسی به نام «پگاس» را که قصد داشت به دلیل تحریم‌های جهانی مرتبط با جنگ روسیه در اوکراین، پرچم خود را به ایران تغییر دهد در نزدیکی جزیره ائوبویا توقیف کرد. سازمان بنادر و کشتیرانی ایران با انتشار بیانیه‌ای توقیف این نفت‌کش را مصداق «دزدی دریایی» توصیف کرده بود.

تحریم‌های آمریکا کشور‌ها را از خرید محصولات نفتی و پتروشیمی ایران منع می‌کند.

پیش از این وزارت خارجه فرانسه و آلمان نیز روز اقدام ایران در توقیف دو نفتکش یونانی در خلیج فارس را محکوم کرده و خواهان پایان یافتن اینگونه اقدامات شده بودند.

دولت ایران این اظهارات را «سوگیری» و «مداخله بی‌جا» عنوان کرده بود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر