تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا (بروز رسانی می‌شود)

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار شد. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید دید در دور دوم مقامات تهران و واشنگتن...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.

بازدید مشاور وزیر و نایب رئیس هیت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری و دکتر سعیدی بازرس ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فولاد اکسین

دکتر مصطفی لو مشاور وزیر و نایب رئیس هیت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری: قطعاً شور و اشتیاقی که در فولاداکسین خوزستان هست را طی گزارشی به وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه خواهیم داد

کد خبر: ۱۳۰۳۷۸
۱۷:۰۵ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱

بازدید مشاور وزیر و نایب رئیس هیت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری و دکتر سعیدی بازرس ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فولاد اکسین

 

دیدارنیوز | به نقل از روابط عمومی شرکت، شنبه ۳۱ اردیبهشت ماه دکتر مصطفی لو مشاور وزیر و نایب رئیس هیت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری و دکتر سعیدی بازرس ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور ضمن حضور در شرکت فولاد اکسین خوزستان و برگزاری جلسه با حضور رئیس هیأت مدیره، معاونین و مدیران شرکت از خط تولید نیز بازدید کردند.

 

در این جلسه که پس از تلاوت قرآن کریم آغاز شد، معاونین و مدیران با معرفی خود گزارشی از وضعیت شرکت ارائه و نقطه نظرات خود را بیان کردند.

مهندس محمدی رئیس هیأت مدیره شرکت نیز ضمن عرض خیر مقدم و تقدیر از حضور بازرس ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ایراد سخن پرداخت، وی گفت: خوشبتخانه مجموعه فولاد اکسین خوزستان به بلوغ فکری رسیده و با درایت و راهبری خوبی که در اردیبهشت ماه سال جاری از سوی معاونین شرکت صورت گرفت، خدشه ای بر تولید وارد نشد و با همدلی و همبستگی تک تک کارکنان رکورد خوبی در تولید به ثبت رسید.

وی افزود، اعضاء هیأت مدیره نیز در این مدت همواره در حد توان خود تلاش کردند تا زمینه را برای برقراری تولید مهیا نمایند و در کنار کارکنان مجموعه حضور داشته اند.

رئیس هیأت مدیره انسجام و تعهد سازمانی کارکنان این شرکت را یکی از موارد مهم در برقراری تولید دانشت و گفت، موضوع حائز اهمیت تعیین و تکلیف مدیریت شرکت می باشد که طی جلساتی که در این باره با سهامداران محترم داشته ایم و انشاالله به حضور شما این مسئله نیز به زودی حل خواهد شد.

دکتر مصطفی لو مشاور وزیر و نایب رئیس هیت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری ضمن تقدیر از زحمات مدیران و کارکنان این شرکت که اجازه نداند موضوعات برون سازمانی خللی در روند تولید ایجاد کند، بیان کرد؛ خوشبختانه امروز فرصتی شد تا از نزدیک شاهد پویایی این مجموعه تولیدی باشیم و باتوجه به گزارشات ارائه شده از سوی معاونین و مدیران و ثبت رکورد تولید در اردیبهشت ماه سال جاری این شرکت در وضعیت مطلوبی قراردارد.

دکتر مصطفی لو افزود: تلاش های وافری در مجموعه وزارت تعاون و صندوق بازنشستگی کشوری برای ترمیم بدنه مدیریتی شرکت فولاد اکسین با استفاده از ظرفیتهای نخبگانی صنعت و دانشگاه در حال انجام است تا یاریگر همکاران خدوم این شرکت در نیل به قله‌های پیشرفت، آنگونه که شایسته هموطنان عزیز خوزستان است، باشد.

مشاور وزیر و نایب ریس هیت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری گفت، از یکایک کارکنان این شرکت که در نبود مدیر عامل موفق به ثبت رکورد تولید شدند، تقدیر و تشکر نمود.

وی در پایان گفت، این صنعت متعلق به قشر عزیز بازنشسته است لذا باید در نگهداشت و حمایت از آن کوشا باشیم و باید آن را به نسل بعد منتقل کنیم

 


ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها