تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ثبات بیماری کرونا در خوزستان به شرط رعایت شیوه نامه‌ها و تکمیل واکسیناسیون

سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در خوزستان گفت: در موارد بستری و مرگ سیر نسبتا ثابتی داریم که به شرط رعایت شیوه نامه‌ها و تکمیل واکسیناسیون. انتظار می‌رود در روز‌های آینده به ثبات بیشتر برسیم.

کد خبر: ۱۲۷۰۱۴
۰۸:۰۲ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱

دیدار نیوز: سید محمد علوی سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در خوزستان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۳ هزار و ۶۹۹ بیماربه مراکز بهداشتی، درمانی و بیمارستان‌ها مراجعه کردند که نسبت به روز‌های گذشته تغییری نداشته است.

او مجموع بیماران شناسایی شده بر اساس تست کرونا در این روز را ۲۹۶ نفر برشمرد که ۵۹ نفر نسبت به روز گذشته بیشتر شده.

سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در خوزستان از بستری شدن ۱۰ نفر در بیمارستان‌های استان خبر داد که نسبت به دیروز ۷ نفر کاهش داشته است.

این مقام مسئول تعداد جان باختگان ناشی از کرونا را ۵ نفر عنوان کرد که نسبت به روز گذشته ۳ نفر افزایش یافته.

آقای علوی می‌گوید: با نوسانات مختصری روند بیماری در خوزستان سیر نسبتا پایدار و مطلوبی را طی می‌کند اگرچه سیر کلی بیماری در کشور و در استان بعد از تعطیلات نوروزی و افزایش تردد‌ها در نوروز افزایش یافته بود، ولی خوشبختانه در موارد بستری و مرگ سیر نسبتا ثابتی داریم.

سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در خوزستان گفت: میزان واکسیناسیون در استان ما از متوسط کشوری کمتر است و درروز‌های اخیر نیز استقلبال چندانی نشده.

این مقام مسئول در خصوص بیماری سرخک گفت: تاکنون موردی از بیماری سرخک در خوزستان گزارش نشده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها