تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

انتصار: حل دو اختلاف باقی‌مانده به تصمیم آمریکا بستگی دارد

نادر انتصار، استاد علوم سیاسی معتقد است حل دو اختلاف باقی‌مانده در مذاکرات وین به تصمیم و اراده سیاسی آمریکا بستگی دارد که تاکنون دولت بایدن چنین اراده‌ای از خود نشان نداده است.

کد خبر: ۱۲۵۱۷۷
۰۸:۳۳ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۰

انتصار: حل دو اختلاف باقی‌مانده به تصمیم آمریکا بستگی دارد

دیدارنیوز: استاد ممتاز علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه آلابامای جنوبی موانع باقیمانده بر سر توافق برای احیای برجام را تشریح کرد.

نادر انتصار، در پاسخ به این سوال که شرایط امروز مذاکرات را با توجه به اعلام روسیه مبنی بر دریافت تضمین کتبی از ایالات متحده و اینکه وزیر امور خارجه ایران روز چهارشنبه اعلام کرد ٢ مورد از ۴ مورد اختلافی ایران و آمریکا حل شده است، چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: به نظر می‌رسد که ۲ مورد باقیمانده از اختلافات ایران و آمریکا اختلافات اساسی هستند و همان مسائلی هستند که تاکنون مذاکرات وین را در بن‌بست نگاه داشته‌اند. حل دو اختلاف باقی‌مانده به تصمیم و اراده سیاسی آمریکا بستگی دارد که تاکنون دولت بایدن چنین اراده‌ای از خود نشان نداده است.

این استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که آیا همچنان این نگرانی وجود دارد که بحران اوکراین بر مذاکرات وین تاثیر بگذارد، گفت: تحولات بحران اوکراین قابل پیش‌بینی نیستند، ولی اگر بحران اوکراین وخیم‌تر و جنگ در اوکراین شدیدتر شود، ما شاهد تاثیرات منفی آن بر بسیاری از مسائل خارجی از جمله مذاکرات وین خواهیم بود؛ یعنی در آن صورت نمی‌توان مذاکرات وین را از مسائل کلی یا حتی فرعی جنگ اوکراین برای همیشه مستثنی کرد.

این تحلیل‌گر سیاست خارجی همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به آزادی دو زندانی دو تابعیتی ایرانی- انگلیسی و همچنین پرداخت بدهی ۴٠ ساله ایران می‌توان امیدوار بود که به توافق و کاهش تنش نزدیک هستیم، گفت: آزادی دو زندانی دو تابعیتی ایرانی- انگلیسی و همچنین پرداخت بدهی ۴٠ ساله ایران و آزادی یک زندانی ایرانی در انگلستان به کاهش تنش بین اروپا و ایران کمی کمک خواهد کرد، ولی این تحولات چند روز اخیر را نمی‌توان نشانه نزدیک شدن به توافق در مذاکرات وین بدانیم، چون مسائل و اختلافات اصلی در وین ابعاد گسترده‌تری دارند.

انتصار در پاسخ به این سوال که اگر موانعی همچنان بر سر راه توافق در وین وجود دارد آن موانع چه مواردی هستند، گفت: طرف‌های مذاکره‌کننده در وین در مورد موانع موجود یا حتی آنچه که در موردشان توافق شفاهی حاصل شده است، بصورت شفاف صحبتی نکرده‌اند، ولی چنین به نظر می‌رسد که آمریکا ضمانت‌های لازم برای اجرای کامل برجام را نداده است و نمی‌خواهد تحریم‌ها را بطور کامل بردارد و فقط مایل است که برخی از تحریم‌ها را تعلیق کند. همچنین نحوه عادی کردن روابط مالی و بانکی ایران و مسائل مربوط به تحریم‌های مربوط به آنچه آمریکا زیر چتر ادعایی تروریسم اعمال کرده است از موانع دیگر بر سر راه توافق در وین هستند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر