تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
طحان نظیف خبر داد

نظر شورای نگهبان درباره بودجه امروز به مجلس ارسال می‌شود

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به اینکه زمان بررسی بودجه ١٠ روز است و می‌تواند ۱۰ روز دیگر تمدید شود، گفت: نظر شورای نگهبان درباره بودجه امروز به مجلس ارسال می‌شود.

کد خبر: ۱۲۴۹۶۴
۱۱:۱۱ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰

نظر شورای نگهبان درباره بودجه امروز به مجلس ارسال می‌شود

دیدارنیوز: سخنگوی شورای نگهبان گفت: ما پنجشنبه هفته گذشته بودجه را دریافت کردیم و این بررسی‌ها شب گذشته به پایان رسید. رسیدگی به قانونی به این اهمیت با این زمانبندی قابل قبول نیست و این رویه باید اصلاح شود چراکه مدت زمان بررسی بودجه ١٠ روز است و می‌تواند ۱۰ روز دیگر تمدید شود، اما ما تنها آن را در ۵ روز بررسی کردیم.

هادی طحان‌نظیف در آخرین نشست خبری سال ١۴٠٠ در خصوص لایحه بودجه ١۴٠١ ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و به ویژه میلاد حضرت، ولی عصر (عج)، پس ارائه گزارش عملکرد شورای نگهبان در سال ١۴٠٠ و مصوبات این شورا در هفته گذشته، در خصوص بررسی لایحه بودجه گفت: بودجه کل کشور اساسا نقشه راه کشور در سال آینده است لذا بسیار به دلیل انضباط مالی و فنی از اهمیت برخوردار است.

وی افزود: ما پنجشنبه هفته گذشته بودجه را دریافت کردیم و این بررسی‌ها شب گذشته به پایان رسید. رسیدگی به قانونی به این اهمیت با این زمانبندی قابل قبول نیست و این رویه باید اصلاح شود چراکه مدت زمان بررسی بودجه ١٠ روز است و می‌تواند ۱۰ روز دیگر تمدید شود، اما ما تنها آن را در ۵ روز بررسی کردیم. همچنین سقف کلی منابع و مصارف باید ذکر شود که انجام نشده و مغایر قانون اساسی است و در بودجه امسال و سال‌های دیگر وجود داشته است.

سخنگوی شورای نگهبان عنوان کرد: نکته دیگر اینکه باید نحوه دقیق هزینه‌کرد در بودجه مشخص باشد. این‌ها کلیات مهمی است که البته باید مورد توجه قرار بگیرد. همچنین در جزئیات برخی موضوعات به دقت اعلام نشده بود یا برخی ابهامات جنبه اصلاح عبارتی و ویرایشی داشت که نیاز به اصلاح دارد. برخی اعداد و حروف متفاوت از هم بودند. برخی کلمات نیاز به توضیح داشتند. ایراد اصل ١۵ هم طبق روال رعایت نشده بود و استفاده از واژگان فارسی مدنظر قرار نگرفته بود و نظر شورای نگهبان امروز به مجلس ارسال می‌شود.

طحان نظیف گفت: در تبصره ١ واگذاری سهام به جای فروش سهام از نظر شورا مغایر اصل ۴۴ بود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی