تیتر امروز

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است
مذاکرات تهران و واشنگتن امروز در رم ایتالیا (بروز رسانی می‌شود)

دور دوم گفتگو‌های ایران و آمریکا در رم به پایان رسید/ فضای حاکم بر مذاکرات سازنده بود/ وال استریت ژورنال: ایران به دنبال دریافت تضمین است

دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ در سفارت عمان در رم ایتالیا برگزار شد. دور اول مذاکرات در مسقط عمان مثبت و سازنده عنوان شد و باید دید در دور دوم مقامات تهران و واشنگتن...
پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
استاندار خوزستان عنوان کرد:

۲۵ درصد کل اعتبار تخصصی سفرهای رییس جمهور متعلق به خوزستان است

استاندار خوزستان گفت: ۶۰ هزار میلیارد ریال برای کل طرح های مصوب سفر رییس جمهور به استان‌های مختلف در کشور تخصیص داده شده است که سهم استان خوزستان ۱۵ هزار میلیارد ریال بوده است.

کد خبر: ۱۲۴۲۶۸
۲۰:۱۱ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰

۲۵ درصد کل اعتبار تخصصی سفرهای رییس جمهور متعلق به خوزستان است

به گزارش دیدارنیوز خوزستان|صادق خلیلیان  امروز دوشنبه  16 اسفندماه در حاشیه بازدید معاون اجرایی رییس جمهور از طرح آبرسانی غدیر در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: تخصیص ۲۵ درصد از کل اعتبار مصوب سفرهای استانی رییس جمهور به خوزستان نشان دهنده اراده جدی دولت برای حل مشکلات خوزستان و بهبود وضعیت معیشت و رفاه مردم این استان است.

وی  با بیان اینکه ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های مصوب سفر رییس جمهور به استان خوزستان تخصیص شده است افزود:از این رقم ۲۰ هزار میلیارد ریال توسعه سرمایه گذاری و ۳۹ هزار میلیارد ریال به عنوان تسهیلات قرض الحسنه برای ازدواج جوانان است.

خلیلیان  گفت:توسعه خوزستان در دولت سیزدهم سرعت گرفته است  که تاکنون ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات مصوب سفر استانی هیات دولت به خوزستان پرداخت شده، ضمن اینکه ۲ هزار و۴۰۰ میلیارد ریال دیگر نیز تخصیص و در اختیار استان قرار گرفته است.

وی با اشاره به بهره‌برداری از ۹ بیمارستان نیمه کاره به عنوان طرح های مصوب سفر رییس جمهور به خوزستان تصریح کرد: تا تابستان سال آینده ۲ بیمارستان طالقانی آبادان و بیمارستان فوق تخصصی قلب خرمشهر مورد بهره برداری قرار می گیرند ضمن اینکه تلاش می شود چند بیمارستان دیگر نیز تا نیمه اول سال آینده تجهیز و بهره‌برداری شوند.

استاندار خوزستان با بیان اینکه مصوبه‌های سفر استانی هیات دولت به خوزستان با سرعت در حال تکمیل شدن است، ادامه داد: تامین آب شرب، اصلاح و بهره برداری از شبکه فاضلاب، توسعه راه های ریلی و جاده‌ای، ساخت مسکن ارزان قیمت، اصلاح و بازسازی منطقه زلزله زده اندیکا از مصوبه های سفر استانی هیات دولت به خوزستان است که با سرعت در حال اجراست.

وی با اشاره به دومین سفر معاون اجرایی رییس جمهور به استان به منظور پیگیری روند اجرایی طرح های مصوب سفر استانی رییس جمهور گفت: مصوبه های سفر رییس جمهور در جهت بهبود وضعیت خوزستان و رفع مشکلات استان در زمینه‌های مختلف به ویژه تامین آب شرب پایدار و باکیفیت به طور جدی دنبال می شود.

خلیلیان گفت: طرح انتقال آب غدیر که در خرداد آینده بخش از آن به بهره برداری می‌رسد آب شرب پایدار ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت شهری و روستایی استان را تامین می‌کند.

استاندار خوزستان ادامه داد: طرح ضربتی علاج بخشی فاضلاب اهواز نیز با سرعت بالا در حال انجام است ضمن اینکه برنامه ریزی لازم برای بهره برداری از این شبکه در ۲ سال آینده در حال پیگیری است.

وی با تاکید بر ضرورت تامین آب کشاورزی خوزستان، ادامه داد: مدیریت آب شرب کشاورزی با تغییر الگوی کشت و تامین آب برای کشت پاییزه موجود برنامه ریزی شده است تا نیاز ۱۰ تا ۱۲ درصد کشور به محصولات کشاورزی از استان خوزستان تولید و تامین شود.


ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها