تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

آغاز بیست‌ویکمین جلسه بررسی بودجه سال آینده

بیست‌ویکمین جلسه بررسی بودجه سال ۱۴۰۱ از دقایقی پیش به ریاست علی نیکزاد آغاز شد. نمایندگان در نشست عصر امروز به ادامه بررسی موارد ارجاعی از کمیسیون تلفیق در بخش درآمدی می‌پردازند.

کد خبر: ۱۲۳۹۵۶
۱۴:۳۰ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

آغاز بیست‌ویکمین جلسه بررسی بودجه سال آینده

دیدارنیوز: بیست و یکمین جلسه بررسی جزییات بودجه سال ۱۴۰۱ به ریاست علی نیکزاد از دقایقی پیش آغاز شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه صبح امروز به بررسی موارد ارجاعی از کمیسیون تلفیق مربوط به بخش درآمدی پرداختند و تعدادی از آن‌ها را تصویب کردند از جمله مصوبات صبح امروز تعیین نرخ خرید خدمت سربازی برای مشمولان غایب خارج از کشور، اعطای مجوز به دولت برای واردات خودرو، مخالفت با اخذ مالیات بر ارزش افزوده از مناطق آزاد اقتصادی و تعیین منابع برای تخصیص ارز ترجیحی برای کالا‌های اساسی در سال آینده است.

نمایندگان در نشست عصر امروز به ادامه بررسی موارد ارجاعی از کمیسیون تلفیق در بخش درآمدی می‌پردازند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی