تیتر امروز

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم

این صد و چهاردهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محبعلی: خروج ایران از NPT اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند/ با خروج تهران از NPT، تل‌آویو برای اقدام نظامی علیه کشورمان توجیه پیدا می‌کند/ اسرائیلی‌ها، بدون هماهنگی آمریکا و ترامپ، دست به اقدام نظامی علیه ایران نخواهند زد/ فرصت ایران برای تغییر شرایط بلاتکلیف فعلی، بسیار محدود است
در گفت و گوی دیدارنیوز با یک دیپلمات با سابقه مطرح شد

محبعلی: خروج ایران از NPT اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند/ با خروج تهران از NPT، تل‌آویو برای اقدام نظامی علیه کشورمان توجیه پیدا می‌کند/ اسرائیلی‌ها، بدون هماهنگی آمریکا و ترامپ، دست به اقدام نظامی علیه ایران نخواهند زد/ فرصت ایران برای تغییر شرایط بلاتکلیف فعلی، بسیار محدود است

خروج ایران از NPT باعث پیچیده‌تر شدن اوضاع شده و منفعتی برای تهران به دنبال نخواهد داشت. این اقدام، می‌تواند مسئله ایران را بُعد سیاسی و دیپلماتیک به سمت بُعد درگیری نظامی سوق بدهد. مسئله‌ای...

مخبر: دانشگاه صنعتی شریف می‌تواند پیشران در حل معضلات باشد

محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دانشگاه صنعتی شریف هم می‌تواند به لحاظ تکنیکی و با کمک به پیشرفت تکنولوژی نقشی موثر در حل مشکلات کشور ایفا کند.

کد خبر: ۱۲۳۶۴۰
۱۰:۴۵ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۰

مخبر: دانشگاه صنعتی شریف می‌تواند پیشران در حل معضلات باشد

دیدارنیوز: معاون اول رئیس جمهور گفت: جامعه نسبت به دانشگاه نگاهی مثبت دارد و دانشگاه صنعتی شریف هم می‌تواند به لحاظ تکنیکی و با کمک به پیشرفت تکنولوژی نقشی موثر در حل مشکلات کشور ایفا کند.

محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور محل جدید دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف را افتتاح کرد.

مخبر روز گذشته پیش از حضور در جلسه هیئت امنای دانشگاه صنعتی شریف، محل جدید دانشکده مهندسی هوافضای این دانشگاه را در طبقات منفی ۲ تا ۳ ساختمان ۱۱ طبقه شهید ستاری مورد بهره‌برداری قرار داد و از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.

وی همچنین در جلسه هیئت امنای دانشگاه صنعتی شریف، با بیان اینکه این دانشگاه می‌تواند دانشگاهی پیشران در حل معضلات کشور باشد، گفت: دولت و دانشگاه‌ها باید کانونی برای تبادل اطلاعات ایجاد کنند که در آن معضلات کشور توسط دولت شناسایی و معرفی شود و این معضلات از طریق دانشگاه‌ها با ارائه راهکار‌های موثر مرتفع شود.

معاون اول رئیس‌جمهور نقش دانشگاه را در حل مسائل کشور پراهمیت ارزیابی و تصریح کرد: جامعه نسبت به دانشگاه نگاهی مثبت دارد و دانشگاه صنعتی شریف هم می‌تواند به لحاظ تکنیکی و با کمک به پیشرفت تکنولوژی نقشی موثر در حل مشکلات کشور ایفا کند.

وی افزود: هیئت امنا و هیئت رئیسه دانشگاه‌ها باید تیمی را تشکیل دهند تا این تیم زمینه و بستر انتقال دغدغه‌ها و مشکلات از دستگاه‌های اجرایی به دانشگاه‌ها و نقش‌آفرینی موثر دانشگاه‌ها در حل مسائل موجود را فراهم کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در حل مسائل کشور نسبت به ظرفیت‌شان اندک است، بر ضرورت مشارکت هرچه بیشتر دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور در حل مسائل پیش رو تاکید کرد.

مخبر به محدودیت بودجه دانشگاه‌ها نیز اشاره و خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها باید درآمدزایی داشته باشند؛ درآمد پایدار با بنگاه‌داری دانشگاه امکانپذیر نیست بلکه از طریق ارائه خدمات ارزش‌آفرین ایجاد می‌شود.

وی گفت: دانشگاه صنعتی شریف ظرفیت اداره شدن توسط فارغ التحصیلان خود را دارد؛ ما در سطح بین الملل شاهد وقف فارغ التحصیلان به دانشگاه‌ها هستیم و دانشگاه صنعتی شریف نیز می‌تواند با حمایت فارغ التحصیلان خود جریانی این‌چنینی در دانشگاه‌های کشور ایجاد کند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: برای تامین بودجه و درآمدزایی می‌توان از حمایت شرکت‌های‌دانش بنیان نیز برخوردار شد، این شرکت‌ها می‌توانند طبق یک توافق با دانشگاه درصدی از درآمد خود را برای بهره‌برداری دانشگاه اختصاص دهند.

مخبر در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم حل مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی تاکید کرد و از اهتمام ویژه دولت برای حل مشکل خوابگاه‌ها و نیز معضلات مسکن استادان جوان و حمایت از آن‌ها خبر داد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۸ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۸ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۸ شهريور