تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسینعلی حاجی دلیگانی خبر داد

۱۹ اسفند؛ آخرین فرصت مجلس برای بررسی بودجه

حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو هیات رییسه مجلس گفت: تا ۱۹ اسفند برای بررسی جزییات بودجه فرصت داریم، چون بعد از آن باید زمان برای ارائه مصوبات به شورای نگهبان و بررسی ایرادات شورای نگهبان داشته باشیم.

کد خبر: ۱۲۳۴۹۲
۰۹:۳۵ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰

۱۹ اسفند؛ آخرین فرصت مجلس برای بررسی بودجه

دیدارنیوز: یک عضو هیات رییسه مجلس با بیان اینکه مجلس تا ۱۹ اسفند ماه برای بررسی جزییات بودجه فرصت دارد، گفت که اگر امروز بررسی بخش‌های درآمدی بودجه تمام نشود بحث بودجه دو دوازدهم و سه دوازدهم برای سال آینده مطرح می‌شود.

حسینعلی حاجی دلیگانی در جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه) و در خلال بررسی جزییات بودجه در بخش درآمدی در تبصره ۱۰ گفت: سال گذشته ۸۶ ساعت مفید برای بررسی جزییات بودجه سالیانه صرف شد و نهایتا تا ۲۹ اسفند بودجه ۱۴۰۰ به دولت ابلاغ شد.

وی با اشاره به جلسات روز‌های گذشته مجلس برای بررسی بودجه ۱۴۰۱ گفت: تا نوبت سوم شب گذشته، ۶۴ ساعت برای بررسی جزییات بودجه صرف شد و تبصره ۹ پایان یافت و وارد تبصره ۱۰ در بخش درآمدی شدیم؛ از طرف دیگر تا ۱۹ اسفند برای بررسی جزییات فرصت داریم، چون بعد از آن باید زمان برای ارائه مصوبات به شورای نگهبان و بررسی ایرادات شورای نگهبان داشته باشیم.

این عضو هیات رییسه مجلس ادامه داد: تنها ۷۸ ساعت برای بررسی بودجه باقی مانده است لذا اگر امروز با همکاری نمایندگان بتوانیم بخش درآمدی را تمام کنیم و از چهارشنبه هفته جاری وارد هزینه‌ای شویم امیدوار به اتمام بررسی بودجه هستیم وگرنه بحث بودجه دو دوازدهم و سه دوازدهم برای سال آینده مطرح می‌شود.

مجلس از روز یکشنبه هفته گذشته (اول اسفند) وارد بررسی جزییات بودجه ۱۴۰۱ شده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بودجه 1401
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی